Afd. 1: De hoppede og de hoppede…

Afdeling 1: Hans Broges Parken

De hoppede på den festlige hyggedag for alle aldre

tekst af Inger Bloch – fotos af Henrik Møller-Nielsen

I det tidlige forår fik en beboer i afdel­ing 1 den lyse idé, at han ville arrangere en hoppe- og hyggedag for voksne og børn. Idéen blev godt modtaget, og hoppedagen blev gennemført lørdag d. 27. juni fra kl. 12-17 på legepladsen ved Udsigten.

Hoppedag 27 juni 09 093

Der var lejet en hoppeborg og en stor hoppepude – og der var opstillet grill, hvor man kunne få pølser og kyllingelår hos den rødkindede grillmand, som havde rigtig travlt med at grille i flere timer i det varme vejr . Der var rigeligt med salat og brød – og 1 sodavand eller øl til hver! Bænke, borde og  havestole og tæpper var strøet ud over området, og der var omkring 40 voksne og lige så mange børn, der deltog!
Børnene (og enkelte modige voksne) hoppede, og det viste sig, at børnene havde mange kræfter, og de kunne blive ved og ved!

Hoppedag 27 juni 09 005

Hoppedag 27 juni 09 085

”1 2 3 trylleri”
Om eftermiddagen kom ballonklovn­en FUBBI, der er en dejlig klovn. Han var sjov og kunne trylle,  og han lavede masser af balloner! Når han tryllede, fik han hjælp fra mange dygtige og kvikke børn. Både små og store morede sig – og da forestillingen var forbi, fik alle børnene et ballondyr af Fubbi.
Det blev en dejlig dag med solskin og hygge for alle deltagerne.
Tak til Henrik og hans hjælpere for denne herlige sommerfest!

Hoppedag 27 juni 09 120

Hoppedag 27 juni 09 143
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt