Stop det drop det – release party

Lokal rapsang – få den som ringetone

af Vibeke Dam Hansen, beboersekretær, Gellerupparken
fotos af Helle Hansen & Jonas Jørgensen

Lørdag den 15. august 2009 var der release party på rap sangen og musikvideoen  ”STOP DET DROP DET” i Globus1. STOP DET DROP DET er en del af Meyerpatruljens kampagne ”Ingen skrald i Gellerup”, som har børn og unge i aldersgruppen 9-19 år som målgruppe.

Knap 200 mennesker, primært børn og unge fra Gellerup var mødt op i Globus1. Forud for release partyet, havde Ramallahspejderne indbudt til bagning af snobrød og kaftabrød uden for Globus1. Der var også mulighed for at prøve kræfter med brydning samt dyste i Wii-spil på storskærm.

otto og vennerne

Efter lidt tekniske vanskeligheder kom festen i gang.  Allerførst kom vores allesammens Otto frem. Han blev som sædvanlig mødt af børn, der lige skulle hen og hilse på. Otto skulle være Lykkens Gudinde og trække lod mellem de indsendte svar om Otto i konkurrencen om at vinde en iPod. Den heldige vinder blev Ghena Oueiti, – hun blev ret glad.

Inden sløret blev løftet for STOP DET DROP DET musikvideoen, stod programmet på optræden af en række rappere, som fyrede den af på scenen. Vi hørte bl.a. Biblio og Mohammed, Dobbelt D og Erhan, Cha D, Mo J, C.A.K. og Marwan.

Musikvideo-boernene1

Og så var det tid til højdepunktet: Afsløringen af STOP DET DROP DET -sang og musikvideo, som Chadi Abdul-Karim og USO står bag. Sang og musikvideo er indspillet sammen med børn og unge fra Gellerup og genkendelsen af de lokale rappere bragte vild jubel blandt publikum, da de tonede frem på storskærmen.

publikum

Bagefter stod de stolte rappere frem på scenen og gav publikum STOP DET DROP DET live. Det var stort, og de fik mange klapsalver.

www.otto8220.dk kan du klikke dig videre til Ottos profil på Facebook, hvor du kan se den fantastiske musikvideo. Det er også muligt at downloade sangen som ringetone til mobilen.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Stop det drop det – release party”

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt