Altanerne blomstrede i Gellerup

Sommerens konkurrence viste mange flotte og hyggelige altaner

tekst og foto af Helle Hansen

I sommerferien var der premiere på en ny altankonkurrence i Gellerupparken, hvor beboerne kunne melde sig til at konkurrere om at have afdelingens hyggeligste, rareste og  pæneste altan eller terrasse.

De tilmeldte altaner blev fotograferet i uge 31, og billederne blev udstillet i Café Perlen i uge 32, hvor alle beboere havde mulighed for at kigge forbi og stemme på deres favorit.  Vinderen blev afsløret i forbindelse med sommer-grillfesten ved Klubberne i Gellerup d. 11. august.

antan 035

”Vi nåede kun op på 11 deltagere i år, men det var alle nogle meget fine altaner og terrasser, som vores beboere nyder at sidde på, og som de gør noget ud af at holde pæne.

altan 007

Næste år, håber vi, at endnu flere beboere vil være med i konkurrencen. I år havde vi lavet en regel om, at altanerne skulle fotograferes i uge 31.

altan 005Her har mange beboere muligvis været bortrejst på grund af ferien. Så næste år regner vi med at lade beboerne selv fotografere deres altan, og så kan de sende billederne til os,” siger Tanja Flohr fra afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken.

Vinderen og alle de præmierede altaner vil næste forår få foræret friske altanblomster som gevinst for at have været med i sommerens konkurrence.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt