Forvirring om pakkeafhentning i Århus Vest

Post Danmark har ikke været gode til at oplyse, hvad der skal ske med  pakkeafhentningen i Gellerupparken, efter postbutikken i Rema 1000 lukkede til nytår

tekst og foto af Elsebeth Frederiksen

Da posthuset i City Vest lukkede i november 2008, skulle borgerne i området helt til Rema 1000 på Stenbækvej for at hente deres pakker og maxibreve. Da Post Danmark har besluttet ikke at dele maxibreve ud i Gellerupparken, kan beboerne derfor ikke undgå at skulle ud på en længere rejse for at hente maxibreve.

posthus aabyhoej

Da posthuset blev flyttet, var der en del utilfredshed med denne beslutning, da postbutikken ligger langt fra det gamle posthus, og folk, der er dårligt gående, derfor ikke kan komme dertil.

Nu er postbutikken midlertidigt også blevet lukket. Rema 1000 har ønsket at lukke postbutikken, fordi den ikke er blevet den økonomiske fordel, som de håbede på, da de påtog sig arbejdet med at køre den. Der er ikke kommet så mange ekstra kunder til, som de havde håbet, og derfor har de lukket postbutikken.

Hvor skal kunderne så gå hen?
Der er to muligheder for at hente sin post. Den ene er at tage på Aabyhøj posthus på Silkeborgvej 244. Det er også det nærmeste sted, hvis man har andre postforretninger.

Den anden mulighed er at tilmelde sig døgnposten, som er postbokse, opstillet på Haslevej ved Kvickly. Der kan man hente pakker hele døgnet rundt, hvis man tilmelder sig ordningen på Post Danmarks hjemmeside.

Pakkepostdøgnboxe

Yderligere detaljer er også at finde på hjemmesiden www.postdanmark.dk

Ifølge Helle Hansen, formand for Brabrand Boligforenings afdelingsbestyrelse, er der forhandlinger i gang mellem Post Danmark og bestyrelsen for City Vest, om at få en postbutik eller posthus tilbage til City Vest. Ingen ved, hvordan de forhandlinger vil ende, og indtil der er kommet en afgørelse, må alle en tur til Åbyhøj for at foretage deres postforretninger.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt