STOP med at smide skrald i Gellerup

Rigtig mange unge fra Gellerup smider skrald i gaderne. Derfor er der opstået forskellige problemer med dårlig lugt fra skrald og grimt udseende i Gellerup

af Hatice, www.westcity.dk

Jeg har spurgt den 21-årrge tyrkiske pige, Elif Aktas, der bor i Gellerup, om problemerne med skrald:
Er skrald og affald i gaderne et problem i Gellerup?
”Ja, det er et stort problem faktisk. Folk smider skrald i gaderne, selvom der er mange skraldspande. Det ser meget grimt ud, når folk bare smider med deres affald.”

Hvad gør du for at holde Gellerup ren?
”Jeg smider ikke mit affald på gaden. Hvis jeg ser affald, f.eks. en pose eller lignende, så samler jeg det op og smider det i en skraldspand. Hvad bruger man en skraldspand til, hvis man ikke bruger den til at smide skrald i?”

Hvad kan beboere i Gellerup gøre for at holde området rent?
”Vi kan hjælpe hinanden med at smide vores affald i skraldespanden.”

Hvad siger du, hvis du ser nogen, som smider skrald i gaden?
”Jeg bliver irriteret og sur, hvis jeg ser en, som smider med skrald. Men i stedet for at stå og glo, vil jeg advare personen og få personen til at smide skraldet i skraldespanden i stedet for at kaste det i gaderne.”

Med sangen ”Stop det – drop det” tager Gellerup kampen op mod skraldet. Se Musikvideoen til sangen på www.westcity.dk under Creative House

Med sangen ”Stop det – drop det” tager Gellerup kampen op mod skraldet. Se Musikvideoen til sangen på www.westcity.dk under Creative House

Gellerup tager kampen op mod skraldet
Gellerup har sat gang i en kampagne for at komme skraldet til livs. Sangen ”Stop det – drop det” handler om, at holde miljøet og naturen i Gellerup ren, og den skal være med til at få de unge til at være opmærksomme på problemet med skrald.
Efter kampagnen er startet, er det blevet anderledes i Gellerup. Der er begyndt at være renere på gaderne i forhold til det gamle Gellerup. Vi kan kun håbe, at det med tiden vil blive bedre.

westcity-banner
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt