Klummen

Postkasser i opgangene

Fordele og ulemper

af Inger Bloch – illustration af Jesper Ankjær

Muntert liv på trappen?
Hvis nogle havde troet, at placeringen af postkasser i opgangene ville betyde, at nu skulle et muntert liv begynde – hvor beboerne mødtes på trappen, iført badekåbe og sutsko, på vej til at hente post og avis om morgenen – Ja så er de blevet skuffede!
Postkasser i opgangen, farvePosten kommer nemlig ikke tidligere end før – faktisk først et sted mellem kl. 10 og kl. 12, der hvor jeg bor – og hvis man skulle have det ønske at læse sin postomdelte avis til morgenkaffen, så bliver det altså GÅRSDAGENS avis, man kan læse.

Godt for postuddelerne?
Med postkasser nederst i opgangene slipper postbudene nu for at gå op og ned ad trapper; til gengæld har en del af dem fået udvidet deres rute – og som følge heraf kan der så spares et antal stillinger .

Reklamer
Lur mig om ikke der er rigtig mange, der fremover vil frabede sig reklamer i postkassen, når man nu skal gå ned ad trappen efter dem.
Dette vil så også kunne mærkes i reklamebranchen og blandt uddelerne – med færre arbejdspladser til følge.

Arbejdsløshed
For tiden udfoldes der stor energi for at finde områder, hvor der kan foretages nedskæringer og fyringer (tænk bare på sygehusområdet). Arbejdsløshedstallet stiger og stiger – Men er det virkelig det, der er mest brug for i samfundet i øjeblikket?

Det synes jeg godt, at man kunne tænke lidt over.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt