Afd. 4: Gellerup Fællesråd er dit lokale talerør

Fællesråd efterlyser aktive medlemmer ved generalforsamlingen 18. maj

af Helle Hansen

Fællesrådet i Gellerup har brug for flere nye kræfter, som kan agere lokalt talerør for borgerne over for kommunen, både når det drejer sig om trafik og veje og ikke mindst de nye buslinjer, men også om kommunes kommende arkitekturpolitik, Kulturby 2017 og en masse andre spørgsmål, som også er relevante for mange borgere i Gellerupområdet.

Fællesrådet er særligt aktivt i forbindelse med Teknik og Miljø, som både omfatter trafikplaner og kommuneplaner. Og et par gange i løbet af året bliver Fællesrådet inviteret til fællesmøder på rådhuset, hvor der diskuteres aktuelle og relevante problemstillinger ofte med deltagelse af de lokale byrådspolitiker.

Grundlovsdag, sansehave og gode naboer
I år er Gellerup Fællesråd med til at arrangere grundslovsdagsfest på Gellerup Festplads, og fællesrådet bakker i det hele taget gerne op omkring kulturelle arrangementer i lokalområdet.

Gellerup Fællesråd støtter også initiativet med at skabe en Sansehave i Gellerup, som holder en happening-dag søndag den 6. juni på arealet, hvor haven i fremtiden skal ligge ved svinget på Gudrunsvej. Endelig er Gellerup Fællesråd også involveret i et helt nyt projekt, som for øjeblikket ligger til afklaring i Integrationsministeriet. Det hedder ”De gode naboer” og handler om, at frivillige beboere skal tage godt imod områdets nye tilflyttere.

Medlemskab af fællesrådet
Lokale aktører så som foreninger, institutioner samt enkeltpersoner med bopæl, tilhørsforhold eller andet engagement området kan optages som medlem af Gellerup Fællesråd. Det samme gælder virksomheder i det lokale erhvervsliv.

Institutioner og virksomheder skal betale 200 kroner om året. Frivillige foreninger 100 kroner, mens personligt medlemskab koster 50 kroner om året.
Tilmelding hos kasserer:
Conny Jepsen tlf. 28 81 94 15 – e-mail: connyjepsen@gmail.com.
Læs mere på www.gellerupfaellesraad.dk.

Generalforsamling i Gellerup Fællesråd

Der indkaldes til generalforsamling i Gellerup Fællesråd

Tirsdag den 18. maj 2010 Kl. 19.00
I Foreningernes Hus (Nordgårdskolen)
Dagsorden iflg. vedtægter.

Venlig hilsen bestyrelsen.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt