Forældre i Gellerup får gode råd om børneopdragelse

Samvirkets Forældre Debatforum inviterer til nyt arrangement om udfordringerne ved at have en teenager i huset

tekst og foto af Helle Hansen

Tirsdag den 25. maj inviteres Gellerups fædre og mødre til et fyraftensmøde i Foreningerne Hus med titlen ”Hjælp jeg har en teenager i huset”.

Det er Samvirket i Gellerup og Toveshøjs ad hoc-gruppe Forældre debatforum, det har arrangeret mødet, som er en opfølgning på vinterens populære konference om at give sit barn en god opvækst.
Ligesom ved forældre-konferencen i februar er det Eva Malte, der har en fortid som skolepsykolog på Nordgårdskolen, som lægger ud med et oplæg. Og så kan de fremmødte forældre efterfølgende stille spørgsmål og kommentere. Denne gang er fokus sat på de nogle gange besværlige teenager, som tit kan være med til at skabe konflikter i hjemmet.

Anett Sällsäter Christiansen og  Ilham Khalif Mohamed fra Familienetværk og afdelingsbestyrelsen på Toveshøj bød velkommen til vinterens forældrekonference i Foreningernes Hus, hvor mere end 60 forældre deltog.

Anett Sällsäter Christiansen og Ilham Khalif Mohamed fra Familienetværk og afdelingsbestyrelsen på Toveshøj bød velkommen til vinterens forældrekonference i Foreningernes Hus, hvor mere end 60 forældre deltog.

Vifte af tilbud til forældre
Gruppen bag Forældre Debatforum består af lokale forældre, ildsjæle og socialarbejdere.

Tilmelding til fyraftensmødet
”Hjælp jeg har
en teenager i huset”

senest fredag kl. 21. maj kl. 12.
til Samvirke-sekretær
Helle Hansen –
mail helhan@aarhus.dk
eller mobil 2920 8978

Og her er ønsket at være med til at skabe en god debat om børneopdragelse mellem forældre, som også kan være med til at give far og mor nogle brugbare redskaber i hverdagen.

Udover debatmøder og oplæg, planlægger gruppen bag Forældre Debatforum også at lave udflugter og andre aktiviteter målrettet forældre i Gellerupområdet. Det kan blandt and­et være besøg på et museum, fælles teaterture eller måske en skovtur ud i naturen.

Der er mulighed for børnepasning under mødet – husk ved tilmelding at oplyse antal børn samt deres alder.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt