Amatørfotografering – kun for piger/kvinder

Nystartet klub fra september

af Gert Keller ”Mistral”, AEPK

Sema Kilic - Daglig leder

Sema Kilic - Daglig leder

I april måned blev jeg kontaktet af Sema Kilic, der godt kunne tænke sig en klub for unge piger og kvinder, der gerne vil digitalfotografere og efterfølgende arbejde med billederne. Og hvad er så mere nærliggende end at arbejde videre på sådan et projekt?

Sema Kilic og jeg synes, det var alle tiders at have folk fra nærområdet med til at etablere en foto-klub. Vi forventer opstart ultimo september 2010 – da sommerferie m.m. står for døren! Klubben henvender sig til unge piger/kvinder fra 16 år og opefter, og klubben er primært for unge både fra nærområdet og fra andre dele af byen.

Vi inviterer deltagerne til at mødes hver tirsdag fra kl. 16.30 – 18.30 i Beboerhuset Tousgårdsladen, hvor amatørfotografernes Efterlønner og Pensionist klub ”AEPK” også holder til.

Gert Mistral Keller - Daglig leder

Gert Mistral Keller - Daglig leder

Klubbens formål er at udbrede kendskabet til digitalfotografering samt billedbehandling – ligeledes vil der være mulighed for at lave forskellige foto-opgaver måske for Skræppebladet og afholde fotoudstilling samt tage kamera med på mindre ture.
På bloggen og i det fysiske blad vil man kunne læse mere om klubben, ligeledes vil man på klubbens hjemmeside www.ajuk.dk ultimo maj måned læse om klubben.

Klubbens navn er ”Amatørfotografernes Junior og ungdoms klub” i daglig tale ”AJUK”
Spørgsmål og tilmelding kan rettes til
Sema Kilic på sk@ajuk.dk
eller Gert Keller ”Mistral” på
gm@ajuk.dk, tlf: 23889435
Ligeledes kan der ske henvendelse til Anja, Beboerhuset Tousgårdsladen 86259158
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt