Afd. 6: Sommerfest i Holmstrup

Afdeling 6: Holmstrup

Et godt eksempel på naboskab

tekst og foto af Jens Skriver

Sommerfesten i Holmstrup 14/8 var stor succes og et stort tilløbsstykke. Ikke alene kom også holmstruppere, men også naboer både fra andre afdelinger i boligforeningen og villakvartererne. Unge mennesker, som er vokset op i Holmstrup, benyttede lejligheden til at aflægge et besøg. Muligheden for at lære naboerne bedre at kende eller træffe nye mennesker var stor.
Morgenbordet med et meget flot udsnit af morgenmad er et kapitel for sig. Hertil var der musikalsk underholdning med Sven H.

Aktiviteter
Derefter forløb aktiviteterne slag i slag. Mange hold deltog i fodboldturneringen. Hertil kom rundbold og høvdingebold. Den traditionelle hoppeborg til børnene manglede ikke, men det var vist rodeoen, der var størst interesse for. Pensionistklubben serverede stort kaffebord med lagkage, og Tinnies frikadellebod var der traditionen tro. Rapperne Mikrofonerne leverede underholdning, ligesom opvisning af linedans og underholdning for børnene ved Lars Gøgler. Efter fællesspisning spillede duoen Avenue op til dans med et meget bredt repertoire til langt ud på natten.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt