Afd. 4+5: Gellerup – nu!

Afdeling 4: Gellerupparken. Afdeling 5: Toveshøj

Tættere på Gellerup-området med borgerportalen http://www.gellerup.nu – og tanker om medie-samarbejde i Gellerup

af Birger Agergaard, projektleder på gellerup.nu

Hvis du er vant til at slå ind på http://www.aarhusvest.dk for at finde historier og adresser i Gellerup-området, så fortvivl ikke over, at alt Gellerup-stof pludselig er væk, og at Vestportalen er helt overladt til historier fra Herredsvang, Bispehaven og Frydenlund. For slå blot ind på www.gellerup.nu i stedet!

Vi gør det ikke for at drille, men fordi det er fornuftigt at dele den store vestby-portal op i to portaler. Portalen har dækket både postnummer 8210 og 8220, og vi har oplevet, at beboere i det ene postnummer ikke er specielt interesserede i at høre nyt fra det andet postnummer – og omvendt.

Nu gør vi det overskueligt: gellerup.nu dækker nu livet i Gellerup-området – og især boligområderne Gellerupparken, Toveshøj, Søvangen og Skovgårdsparken.

Det er fortsat borgernes portal, og vi håber, at du har lyst til at bidrage. Vi samarbejder også med Skræppebladets frivillige skribenter om historier, men vi vil så gerne have flere historier og billeder – eller idéer, som du kan sende til os på adressen birger@bydele.dk.

Brainstorm om mediesamarbejde
Gellerup Fællesråd har indkaldt til en brainstorm om samarbejde mellem medierne i Gellerup-området. Mødet er holdt 27. september, så vi har ikke kunnet nå at få noget med om dette i dette nummer af Skræppebladet. Men du vil kunne læse om det på gellerup.nu Nu!

Formålet er at samle de mange kræfter, der informerer og kommunikerer i Gellerup-området: Udover beboerbladet Skræppebladet, er der begyndt et projekt med base på Tovshøjskolen med TV Basic, hvor de unge kan få en tv-uddannelse. Og Tovshøjskolens ungdomsskole starter et hold, der blandt andet skriver til http://www.westcity.dk.

Og så er der er der aktiviteterne på den gamle borgerportal, som mangler at blive forankret.

Derudover har den boligsociale indsats under Samvirket i Gellerup og Toveshøj også netop indviet en hjemmeside http://www.samvirket.dk – og det nye kommunale HotSpotcentret planlægger også at lave en hjemmeside, som skal være bydækkende.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt