Lederen

Tag del i din afdelinge og dit beboerblad

af Sebastian Adorján Dyhr

Denne udgave af Skræppebladet er – naturligvis – præget af de nys afholdte afdelingsmøder.

Det er glædeligt at se, at der i én afdeling stillede hele 3 personer op til Skræppebladets redaktion. Og fra den gamle redaktions side, skal vi hermed by­de jer hjerteligt velkommen til redaktionen. Vi glæ­der os til at arbejde sammen med jer og med de re­dak­tions­medlemmer, der måske også er blevet valgt i and­re afdelinger.

Fik du ikke stillet op til valg; men ønsker at være en del af redaktionen, har du altid mulighed for at del­tage som frivilligt redaktionsmedlem: det vil ikke blot berige redak­tion­en med flere aktive, det vil også komme din afdeling til gode, idet du er den nærmeste til at vide, hvad der sker i din afdeling, som det er værd at fortælle om i Skræppebladet, som netop er alle afdelingernes blad.

Vi kan af referaterne fra afdelingerne se, at der ven­ter store opgaver med renovering af forskellig ka­rak­ter i flere afdelinger og forventer at skrive om disse emner i Skræppebladet, så du som beboer kan holde dig orienteret om økonomi og praktiske konsekvenser for din hverdag. I den forbindelse er der igen blevet skrevet om denne undelige størrelse ved navn Landsbyggefonden, som kan hjælpe med financieringen af renoveringer, og det er sikkert ikke sidste gang, at der bliver skrevet herom.

Afdelingsbestyrelser og boligforeningens admini­stra­tion og servicepersonale har vigtige roller, når det kommer til driften af afdelingen i det daglige og mere langsigtede både på det overordnede plan og det mere nære; men alle beboere spiller en væsentlig rolle for, at livet i en afdelingn er rart at leve. Det er beboerne, der går op og ned af hinanden hver dag og opdager de små ting, som kan være til glæde eller gene for andre beboere.

I den forbindelse bringer vi et læserbrev med forslag til en kortere vej til indrapportering af fejl til boligforeningen og opfordrer på debatsiden dig, kære læser, til at skrive om, hvad Godt Naboskab er. Vi vil meget gerne dele dine gode idéer og erfaringer med de andre læsere, så alle kan få gavn af det.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt