Afd. 1: Efterår i afdeling 1

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Om betalingsvaskeri

af Inger Bloch

Sensommerdage
Det har været muligt at sidde på altanen langt ind i oktober måned, og mens dette skrives, gløder træerne i efterårets farver.

Fra bestyrelsesmødet i oktober
Vi har jo flere gange talt om en eventuel indførelse af betalingsvaskeri. For at få mere viden om, hvad det kan indebære af udgifter og besparelser – har vi haft besøg af en sælger, der først oplyste, at der kunne opnås store besparelser på vand og el i forbindelse med indkøb af ny energibesparende vaskemaskiner.

Han præsenterede også betalingssystemer i forbindelse med etablering af betalingsvaskeri. Der findes både helt enkle systemer, hvor man bare bestiller, hvilken vask man ønsker og med et kort bliver registreret, således at betalingen trækkes over huslejen – og der er også mere avancerede systemer, hvor man desuden kan bestille vasketid, sende meddelelse til vicevært og meget mere.

Den forventede besparelse ved indførelse af betalingsvaskeri opnås ved, at beboerne ændrer adfærd og begynder at vaske mere økonomisk, når den enkelte kun skal betale for sin egen vask – i stedet for som nu, at man deler de samlede udgifter.

Etablering af betalingsvaskeri kan kun ske, efter at det er vedtaget af beboerne på et afdelingsmøde.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt