Uffe roder lidt i rytmeboxen

med nye og svære ord

Åh, er der noget så dejligt som sådan en stille eftermiddag med avisen, en god kop kaffe og ”Skræppen” som den milde dessert? Avisens mange nye og smarte ord flyder som en lind strøm gennem hovedet: innovation, implementering, coach, teamwork, progression, kognition, valens, multiple-choice, sociometri – ja, blot for at nævne nogle få. Men ingen af disse ord er dog for noget at regne mod et lang mere dansk-klingende ord, der forekommer utallige gange i såvel avis som i ”Skræppen”, nemlig: helhedsplan!

Som beboer i en hvilken som helst af Brabrand Boligforenings mange afdelinger må man på et eller andet tidspunkt tage stilling til ”HELHEDSPLANEN”.
Der sidder man så og gentager ordet, smager på det og må til sidst blive klar over, at med så megen omtale må det nødvendigvis være noget, der i beboerdemokratiets navn skal tilflyde ALLE boligforeningens afdelinger. Hver afdeling sin helhedsplan!!

Jeg lukker en stund alt andet ude og foretager en hurtig gennemgang af de uanede muligheder, der dermed foreligger for vor lille afdeling: en bred forretningsgade ført fra porten og tværs gennem beboerhusets fløj med gæsteværelserne for at slutte med et herligt stormagasin på den vestre parkeringsplads.

Viceværtens redskabsskur udbygges og forsynes med 6 etager, hvor den øverste forbeholdes et par store pent-house-lejligheder, der kan tiltrække ressource-stærke nye beboere. De eksisterende lejligheder gøres større, og alle stuelejlighederne udlejes til kontorer. Beboere fra de ”beslaglagte” lejligheder flyttes til en anden af boligforeningens afdelinger (som måske endnu ikke er gået i gang med deres helhedsplan) eller måske til et lukket område et stykke fra midtbyen.

Den håbløst gammeldags høj med bækken udjævnes og giver plads til swimmingpool, og langs grænsen til naboejendommen anlægges græsarealer med boldbaner. Der skal dog på det kraftigste advares mod, at ”Det Grønne Udvalg” skal have eget klubhus med tilhørende udsigtstårn!
Derudover kunne man så…

På sædvanlig sød og venlig måde vækker min kone mig og gør opmærksom på, at jeg endnu ikke har fået klaret opvasken fra middagsmaden, så jeg må undlade at få mine mange gode og innovative forslag implementeret i vor helt egen helhedsplan!

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-10 December

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2010-10 December side 27
i sektionen Klummerne

forsiden af magasinet 2010-10 December

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data