Afd. 22: Manglende dokumentation

Afdeling 22 – Sonnesgården

Afdelingsmøde Sonnesgården udskudt

af Hans Esmann Eriksen

Sonnesgården har to årlige afdelingsmøder, og på efterårsmødet var budgettet for 2011 hovedemnet på dagsordenen.
Omkring 60% af lejlighederne var traditionen tro repræsenteret på mødet.

Siden Sonnesgårdens start har Bo Sigismund været dirigent ved afdelingsmøderne. Derfor var det naturligt, at han også blev valgt denne gang.

Beretninger
Steen Holgaard startede med at fortælle om det arbejde afdelingsbestyrelsen havde udført gennem det sidste halvår. Perioden har været præget af støj og larm fra kloakeringsarbejder i Sonnesgade og byggeri på DSB-grunden. DSB-byggeriet må vi trækkes med indtil næste år.

Som en del af beretningen fortalte afdelingens i alt 8 udvalg og foreninger om de aktiviteter, der var blevet afholdt samt planer for efteråret.
Sten takkede de mange frivillige, udvalg og foreninger, der har været med til at forskønne området og skabe aktivitet i afdelingen.

Budgettet for 2012
Sonnesgårdens kasserer i bestyrelsen var sygemeldt. Derfor gennemgik Sten budgettet. Den efterfølgende debat var præget af to emner. Et mere teknisk spørgsmål om konto 131, den såkaldte rentekonto, og spørgsmålet om budgettets forøgelse af antallet af timer (og omkostninger) til varmemester.

Spørgsmålet om udgifter til varmemester blev debatteret intenst. Administrationen havde forberedt en overhead, der skitserede, hvorfor stigningerne i antallet af timer til varmemester medførte større besparelser på kontiene for vedligehold og planlagt vedligehold.

Det fremviste materiale, der ikke var fremsendt på forhånd, var vanskeligt at acceptere og forstå for mange af beboerne. Det blev foreslået, at udgifterne til forøgelse af varmemesterens tid blev slettet i budgettet.

For første gang i afdelingens historie stod man over for en afstemning, der reelt ville skille beboerne i to lejre.

Mødet blev udskudt
Efter en kort pause meddelte dirigenten, at han ville udskyde resten af mødet til onsdag d. 28. september. Dermed får administrationen mulighed for at udsende et mere fyldigt materiale.

Samtidigt får beboerne mulighed for at studere materialet mere, således at en afstemning kan træffes på et oplyst grundlag og ikke præget af en til tider noget spids debat.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt