Afd. 11: Julestemning med nissetyveri

Afdeling 11: Odinsgård

Så stjæl dog min havenisse! Og andre populære juletraditioner i Odinsgård

tekst og arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Igen i år er der gang i juldrillerierne, når beboere stjæler nisser fra hinanden. Afdelingens juleleg, der startede i 2008, er en både populær og hyggelig juletradition.

Goddag, jeg stjæler lige din nisse
Havenisselegen går i sin enkelhed ud på, at man gerne må stjæle en af de havenisser (som tilhører afdelingen) og sætte den ved sin egen hoveddør.

Den eneste spilleregel, der er forbundet med at stjæle nissen, er, at man skal have banket på hos den beboer, der har nissen og sagt hej, fortalt hvem man er, og hvor man bor, samt givet en lille gave. Det kan være et hjemmelavet julehjerte, kræmmerhus eller et lille stykke chokolade, intet dyrt, for alle skal kunne være med.

Nisselegen starter 1. december og varer til juleaftensdag den 24. december kl. 12. De fire beboere, der er så heldige at have nissen den 24. december, vil modtage en lille julegave fra afdelingen

Juletræsfest
Den 4. december tændes andet lys i adventskransen kl. 13.30, og både børn og voksne inviteres til at blive juleaktive i afdelingen, hvor der venter forskellige juleoplevelser. Der klippes julepynt, spises æbleskiver og juleslik, og mon ikke også julemanden kommer på besøg efter en sang rundt om juletræet.

Se nærmere information i din postkasse.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt