En respekteret jubilar

Bente Ryolf ønsket tillykke med 25 år

af journalist Marianne Stenberg, Brabrand Boligforening

Frokoststuen blev hurtigt fyldt op med nye og gamle kollegaer samt samarbejdspartnere, som ønskede at være med til at markere assistent Bente Ryolfs 25-årsjubilæum i Brabrand Boligforening.
Receptionen foregik fredag d. 14. oktober.

Bente Ryolf får et tillykke til 25-årsjubilæet af receptionist Jonna Wind

Bente Ryolf får et tillykke til 25-årsjubilæet af receptionist Jonna Wind

Bente Ryolf er i dag tilknyttet ledelsessekretariatet, hvor hun varetager personaledelen fra modtagelse og registrering af ansøgninger, ansættelseskontrakter, kursustilmeldinger, arbejdsskader, APV m.m. Hun er kendt og respekteret af alle 170 medarbejdere i boligforeningen. Nøgleordene er: vid, erfaring, engagement og så en fast rygrad, når der er behov for det. Hun giver ikke op; men bider godt fast, hvis en sag kræver ekstra ihærdighed for at lykkes.

Bente er uddannet kontorassistent i 1973 hos Niels Andersen Automobilhuset, hvorefter hun blev ansat hos Lehmann Junior. Hun sagde dog karrieren fra for at tage sig af børnene Jesper og Rikke, mens de var små, og først i 1986 kom Bente til Brabrand Boligforening som ½-dagssekretær. I 1987 gik hun på fuldtid som afdelingssekretær og fik her gennem en årrække et godt og grundigt kendskab til beboerdemokratiet. I 1990 blev Bente tilknyttet ledelsessekretariatet, hvor hun frem til 2005 var sekretær for teknisk chef og varetog opgaver vedrørende byggesager. Herefter blev personaledelen den primære arbejdsopgave.

Bente Ryolf her i flere år været tillidsmand for HK-personalet og sikkerhedsrepræsentant siden 1988. Hun har i fritiden gennem de seneste 38 år lagt et stort engagement i Dansk Røde Kors. I de første år som instruktør i udvidet førstehjælp. Bente Ryolf er kendt blandt kollegaerne som hjælpsom og tjenstvillig. Hun ser ikke på klokken, hvis der er arbejde, der skal gøres færdigt. Men mest kendt er hun nok som en ildsjæl hvad angår medarbejdernes ve og vel. Derfor siger kollegaerne også: Stort tillykke.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt