Magasinet Gellerup.nu og her

Nyt til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj

af Birger Agergaard

Foreningernes Hus skal flytte op på ”Den hvide gård” ved Edwin Rahrs Vej – og om måske tre år skal det flytte endnu engang til bydelens kommende beboerhus. Det er konsekvensen af, at kommunen ikke vil udsætte nedrivningen af Nordgårdskolen , hvor foreningshuset ligger i dag. Den midlertidige adresse har dog også sine fordele – den indbyder til samarbejde med Tousgårdsladen.

Vi fortæller historien i magasinet gellerup.nu, som er et indstik i Skræppebladet til de beboere, der bor i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også hente magasinet via www.skraeppebladet.dk
Vi bringer også historien om, hvad unge tilflyttere til Gellerup tænker om at flytte til Gellerup – og ikke mindst om de fordomme, som de møder fra venner og studiekammerater.

Unge med holdninger
Hold også øje med vores nye ungdomspanel ved gellerup.nu – det er unge mennesker med holdninger! Vi har inviteret de unge, fordi vi gerne vil høre deres meninger om mange aktuelle emner. Indtil videre har panelet ytret sig om bydelens image, og hvad unge kan gøre i den forbindelse, og om ekstremisterne, der 31. marts kom til Aarhus for at hade sammen med deres engelske kumpaner i English Defense League.

Midt i Gellerup ligger Gellerupbadet, og hver søndag eftermiddag mødes naturisterne for at nøgenbade. Gellerup.nu hoppede i bassinet og mødte nogle meget åbenhjertige mennesker.

Når man bor alment, så er det rart, at man tage sin vasketøjskurv under armen og gå i et af de fælles vaskerier. Det er bare ikke så rart, når noget ikke fungerer. Om det bringer vi en historie fra Bentesvej.

Og skulle der gemme sig en cykel-frivillig til at hjælpe til, så har cykelværkstedet på Janesvej hårdt brug for nye frivilige – det er der også en historie om.
Historierne kan i øvrigt også læses på portalen www.gellerup.nu
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt