Gellerup.nu og her (mar. ’13)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

forsidenI dette nummer fokuserer vi på bare nogle få af de mange personer, der rykker Gellerup fremad:

Forsidebilledet er af Gellerup X-Factor darlings, Hind og Jasmin Faris. De nåede tre omgange af showet, før de røg ned af karussellen. Men de er ovenpå igen og har lært at tro på sig selv.

Israa Maarouf er en af de unge ildsjæle, og hun har det ikke fra fremmede: Hendes mor blev årets ildsjæl for et år siden, og selv brænder Israa for kvindesvømning og uddannelse af livreddere – noget, som gør det muligt for mange af Gellerups kvinder at motionere og hygge sig i Gellerupbadet.

De fleste kender ”Mister ACFC” – Afif Abdallah. I snart 20 år har han været igangsætteren i fodboldklubben og været stærkt medvirkende til klubbens store succes. Nu er tiden kommet til at lade unge overtage hans rolle, mener han.

Kommunen ville ikke redde Vejledningscenter for Unge, da det løb tør for penge – på trods af, at det har haft succes med at få unge videre i uddannelse. Til gengæld planlægger de to afdelingsbestyrelser at træde til med en foreløbig hjælp, der kan bevare dele af indsatsen, så områdets unge fortsat kan regne med hjælp.

Dette og meget mere kan du finde i martsnummeret.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt