Gellerup.nu og her (dec. ’14)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

En af de fordomme, man hører om Gellerups unge, er, at de vælger bestemte uddannelser. Læge, ingeniør, socialrådgiver og social- og sundhedsassistent. Fordommen er tildels rigtig, for der ER kun få håndværkere blandt de unge. Vi har tre temaartikler, som fortæller om unge, der tager håndværksuddannelser og er stolte af det.

En anden fordom går på, at muslimske piger presses til at bære tørklæde. Hanaan Yusuf har fire små piger, og de bærer alle tørklæde, selv om moderen har sagt, at det er for tidligt. Men de ser op til ældre veninder og til moderen – derfor vil de gerne have tørklæde på.

Vore Unge Reportere er repræsenteret med tre artikler: om det nye fitness-center i Bazar Vest, om lektiehjælpens udbytte og om en ung fyr med kælenavnet Onkel.

Vi kommer naturligvis også ind på nedrivningen på Bentesvej og har talt med en tidligere beboer, der var rigtig glad for at bo i blokken.

I anledning af julen bringer vi en opskrift på risalamande, hvor der ikke spares på fløden…

God jul!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt