Bænken vil være nyttig

Bænke kan bruges til meget mere, end man tror

Af Jens Skriver, foto Michael Christensen

Rundt omkring i Holmstrup står omkring 25 løse bænke, som der sommetider flyttes rundt på. Det er muligt at nyde den naturrige kombination af fællesarealer, beboerhaver og terrasser. Som en af mine bekendte sagde, første gang han var på besøg: ”Det er næsten hængende haver.”

Benyttelse
Jeg vil fortælle om bænken eller bænkene i åbningen i husrækken mellem Jernaldervej 269 og 271, som jeg kan se fra mine vinduer. De bruges meget lidt, men de bruges. Selv sidder jeg der en sjælden gang om sommeren, når det er for varmt til at være i min taglejlighed. Det hænder ligeledes en sjælden gang i juli, når Beboerforeningen er lukket, at nogle sidder der og får en stille pilsner.

Men det er bænkene ikke tilfredse med og finder sig i at blive flyttet hen til mirabelletræet og stillet på kanten, så den forbudne frugt kan nås. Så her gør bænkene deres nytte. Ellers ville alle grenene sikkert blive revet af det gavmilde træ.

På bænken
Denne historie er en del af en serie om bænke i boligforeningens forskellige afdelinger.
Månedens artikel er fra Holmstrup.
Hvis der i jeres afdeling er en særlig bænk, så fortæl redaktionen om den. Så kommer vi og laver en historie.Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt