Dialogbænkene blev vist frem

Dialogbænkene har været seks måneder undervejs, og nu er de endelig blevet præsenteret for offentligheden

Af Elsebeth Frederiksen, fotos af Elina Cullen

Dialogbænkene er blevet bygget på den gamle Nordgaardsskole i Gellerupparken af frivillige og unge. Forskellige foreninger har derefter fået lov til at dekorere en bænk hver, og det er der kommet mange flotte bænke ud af, med masser af farver og motiver.

Selv de mindste gjorde brug af bænkene

Selv de mindste gjorde brug af bænkene

Kunstneren Elina Cullen har lavet workshops, hvor man kunnet få lov til at udsmykke en bænk, og hun var også med de to dage, hvor dialogbænkene blev præsenteret ved arrangementer rundt om i byen. Fredag 10. maj blev arrangementet dog ødelagt af regn under Jafra-dansernes forestilling udenfor Bazar Vest, men på Store Torv i indre by blev regnen væk.
Her var alle 30 bænke opstillet, og mange forbipasserende slog sig ned på dem og overværede de optrædende fra Jafra-danserne og Cirkus Tværs. Cha-D skulle også have optrådt, men lydproblemer gjorde, at det blev aflyst.

Regnen blev væk, men pga. lydproblemer blev arrangementet lidt kortere og sluttede allerede ved 16-tiden, men bænkede var i den grad blevet vist frem.
Det næste arrangement, hvor bænkene skal bruges, er grundlovsdag 5. juni, hvor bænkene skal bruges til at skabe dialog mellem lokale politikere og beboerne.

Et flot udvalg af bænkene er klar, til at folk sætter sig på dem

Et flot udvalg af bænkene er klar til, at folk sætter sig på dem
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt