Jagten på ny direktør til Brabrand Boligforening er gået ind

Imens foreningsbestyrelsen overvejer anbefalingerne fra Muusmanns organisationsanalyse, er regnskabschef Mogens Clingman konstitueret som direktør. Der skal også findes en erstatning for driftschefen

Af Helle Hansen, arkivfoto Hans Esmann Eriksen, tegning Jesper Ankjær

I august blev det offentliggjort, at bestyrelsen for Brabrand Boligforening havde indgået en aftale med direktør Torben Overgaard om, at der skulle gennemføres et generationsskifte i administrationen.

Foreningsbestyrelsen havde tidligere på sommeren besluttet, at konsulentfirmaet Muusmann skulle lave en organisationsanalyse i forbindelse med, at foreningens udviklingsdirektør, Flemming Kristensen, i april trådte fra. Og med Torben Overgaards meddelelse om, at han ønskede at trække sig tilbage for at lade sig pensionere, blev analysen udvidet til at skulle se på hele boligforeningens ledelsesstruktur.

Kendt vikar
Den 1. september begyndte Torben Overgaard at afvikle ferie med mere. Det medførte, at bestyrelsen allerede fra da af valgte at konstituere boligforeningens økonomichef, Mogens T. Clingman, som konstitueret direktør, indtil en fremtidig direktør er fundet.

Mogens T. Clingman, der har været i Brabrand Boligforening siden marts 2009, har som konstitueret direktør samme mandat, som Torben Overgaard havde, både med hensyn til at tegne boligforeningen udadtil og til at tage de nødvendige ledelsesmæssige initiativer indadtil.

Boligforeningens økonomichef, Mogens T. Clingman, er konstitueret som direktør.

Boligforeningens økonomichef, Mogens T. Clingman, er konstitueret som direktør.

Analyserer resultater
Midt i september modtog foreningsbestyrelsen resultatet af Muusmanns organisationsanalyse, som blandt andet beror på en lang række interviews med boligforeningens afdelingsformænd, foreningsbestyrelsen, medarbejderrepræsentanter samt den resterende ledelse.

Når anbefalingerne er blevet diskuteret og evalueret af foreningsbestyrelsen, og der i løbet af efteråret er blevet truffet beslutninger om den fremtidige organisering af administrationen, så vil rekrutteringen af en ny direktør begynde.

Driftschef fyret
Den 29. august meddelte foreningsbestyrelsen, at den pr. dags dato havde valgt at ophæve samarbejdet med drifts- og sekretariatsleder Sven Pedersen, der har været i boligforeningen siden 1. marts.

Det betyder, at der ud over en erstatning for direktøren og udviklingsdirektøren nu også skal findes en erstatning for Sven Pedersen til boligforeningens administrative ledelse.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt