Gellerup.nu og her (feb. ’14)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk.

”Gellerup er som en diamant,” siger Randa Radwan (billedet) fra Gellerup. Vi bringer et portræt af kvinden, som har mange jern i ilden, og som er ved at starte en pigespejdergruppe i Gellerup. Den skal samarbejde med drengene i Ramallah-Spejdere.

Moskeforeningen er rykket nærmere målet om en moske i Gellerup: nu er en grund midt i Gellerup udpeget, Brabrand Boligforening er med på ideen, og snart skal Aarhus Kommune tage stilling til ønsket.

Vi har været på Bentesvej, hvor Brabrand Boligforening har et infocenter til at hjælpe de beboere, der skal flytte ud af de nedrivningsdømte blokke. De fleste er i øvrigt flyttet, og et mindretal har ønsket at flytte helt ud af Gellerup.

I flere artikler bruger vi ordene ”kreativ” og ”kultur”. Det viser, at kulturen og foretagsomheden blomstrer, og pengene fra Gellerup Kulturmidler er med til at understøtte de mange initiativer.

Dansk Rocksamråd vil for tredje gang samle spændende musikere fra forskellige kulturer, som ikke kender hinanden i forvejen. På fjerdedagen slippes de ud og giver to koncerter. Mød Dicte og andre musikere 8. februar i Bazar Vest og på Godsbanen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt