Numerolog skal finde Brabrand Boligforenings nye navn

Det er nye tider i boligforeningen. Derfor skal navnet på foreningen også fornyes med hjælp fra kendt talmagiker, der skal være til at sikre fremtiden

Af Lars Rapin – illustration af Jesper Ankjær

Tiden er løbet fra Brabrand Boligforening, som i dag har afdelingerne spredt bredt ud over hele Aarhus Kommune. Snart på Aarhus Ø, hvor Havnehusene med høj hast er på vej op af jorden, og helt ud til den yderste kommunegrænse ved Solbjerg, hvor afd. 30, Pilevangen, har ligget i et par år.

Så bindingen til Brabrand, der er foreningens vugge, er knap så åbenlys, som for bare få år tilbage. Og udsigten til at få nye byggekvoter i Brabrandområdet i de næste mange år er meget urealistisk, efter der på rådhuset er givet politisk håndslag på, at den almene sektor i Brabrand er stor nok, som den er i dag.

”Det faktum, at vi fremover vil vokse ud af bydelen, og fordi vi lige nu også er i gang med en kæmpe forandringsproces i hele foreningen, i ledelsen, i administrationen og i det politiske system i boligforeningen, så har vi valgt at gå all in og give boligforeningen et nyt navn,” afslører Jesper Pedersen under en snak med Skræppebladet på Brabrand Boligforenings Fremtidsdag, der blev afholdt på Hotel Opus i Horsens lørdag den 15. marts med deltagelse af 150 beboerdemokrater og medarbejdere.

Numerolog skal finde Brabrand  Boligforenings nye navn

Numerolog skal finde Brabrand
Boligforenings nye navn

Ingen konkurrence
Skræppebladet så straks en konkurrence for sig med bud fra beboerne på et spændende nyt og dækkende navn. Men Jesper Pedersen kunne med det samme slå fast, at det nye navn ikke bliver fundet på den måde.

Der bliver nemlig ikke tale om et tilfældigt nyt navn, som trækkes op af en hat. Dertil er navngivningen et alt for følsomt område.

Foreningsbestyrelsen og den nye ledelse har derfor tilkaldt bistand fra en af Nordeuropas mest anerkendte og benyttede numerologer inden for navngivning af erhvervsvirksomheder, store fonde og organisationer.

En kapacitet ser udfordringer
Det drejer sig om erhvervsnumerolog Oluf Herregot, der står bag navngivning af blandt andet Bjarne Riis’ cykelhold CSC Saxo Bank, mobilselskabet OiSTER og take away-firmaet Just Eat.
For Oluf Herregot er det første gang, at han skal hjælpe en almennyttig boligforening med at finde et nyt navn. Men han kan sagtens se, at foreningen kan drage fordele af at benytte sig af de numerologiske kræfters hjælp på dagens boligmarked.

”For mig bliver det en udfordring at komme med lige præcis det navn, som kan være med til at bringe boligforeningen ind i fremtiden med størst mulig styrke. Og jeg er nu ved at sætte mig godt og grundigt ind i foreningens dna og historie, som skal danne udgangspunkt for forandringen til det nye stadie, som der allerede er taget hul på,” fortæller Oluf Herregot til Skræppebladet og afslører, at han bruger en oldgammelt sindrigt talsystem, når det nye navn skal formes.

Offentliggørelsen af boligforeningens nye navn vil finde sted tirsdag den 1. april.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt