Numerolog skal finde Brabrand Bolig­forenings nye navn

Det er nye tider i boligforeningen. Derfor skal navnet på foreningen også fornyes med hjælp fra kendt talmagiker, der skal være til at sikre fremtiden

Tiden er løbet fra Brabrand Boligforening, som i dag har afdelingerne spredt bredt ud over hele Aarhus Kommune. Snart på Aarhus Ø, hvor Havnehusene med høj hast er på vej op af jorden, og helt ud til den yderste kommunegrænse ved Solbjerg, hvor afd. 30, Pilevangen, har ligget i et par år.

Så bindingen til Brabrand, der er foreningens vugge, er knap så åbenlys, som for bare få år tilbage. Og udsigten til at få nye byggekvoter i Brabrandområdet i de næste mange år er meget urealistisk, efter der på rådhuset er givet politisk håndslag på, at den almene sektor i Brabrand er stor nok, som den er i dag.

”Det faktum, at vi fremover vil vokse ud af bydelen, og fordi vi lige nu også er i gang med en kæmpe forandringsproces i hele foreningen, i ledelsen, i administrationen og i det politiske system i boligforeningen, så har vi valgt at gå all in og give boligforeningen et nyt navn,” afslører Jesper Pedersen under en snak med Skræppebladet på Brabrand Boligforenings Fremtidsdag, der blev afholdt på Hotel Opus i Horsens lørdag den 15. marts med deltagelse af 150 beboerdemokrater og medarbejdere.

Numerolog skal finde Brabrand Boligforenings nye navn

Numerolog skal finde Brabrand
Boligforenings nye navn

Ingen konkurrence

Skræppebladet så straks en konkurrence for sig med bud fra beboerne på et spændende nyt og dækkende navn. Men Jesper Pedersen kunne med det samme slå fast, at det nye navn ikke bliver fundet på den måde.

Der bliver nemlig ikke tale om et tilfældigt nyt navn, som trækkes op af en hat. Dertil er navngivningen et alt for følsomt område.

Foreningsbestyrelsen og den nye ledelse har derfor tilkaldt bistand fra en af Nordeuropas mest anerkendte og benyttede numerologer inden for navngivning af erhvervsvirksomheder, store fonde og organisationer.

En kapacitet ser udfordringer

Det drejer sig om erhvervsnumerolog Oluf Herregot, der står bag navngivning af blandt andet Bjarne Riis’ cykelhold CSC Saxo Bank, mobilselskabet OiSTER og take away-firmaet Just Eat.
For Oluf Herregot er det første gang, at han skal hjælpe en almennyttig boligforening med at finde et nyt navn. Men han kan sagtens se, at foreningen kan drage fordele af at benytte sig af de numerologiske kræfters hjælp på dagens boligmarked.

”For mig bliver det en udfordring at komme med lige præcis det navn, som kan være med til at bringe boligforeningen ind i fremtiden med størst mulig styrke. Og jeg er nu ved at sætte mig godt og grundigt ind i foreningens dna og historie, som skal danne udgangspunkt for forandringen til det nye stadie, som der allerede er taget hul på,” fortæller Oluf Herregot til Skræppebladet og afslører, at han bruger en oldgammelt sindrigt talsystem, når det nye navn skal formes.

Offentliggørelsen af boligforeningens nye navn vil finde sted tirsdag den 1. april.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-03 April

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2014-03 April side 13
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2014-03 April

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Datoer:

  • Offentliggørelse af nyt navn
    Numerolog skal finde Brabrand Bolig­forenings nye navn
Se kalender
Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data