Ordinært repræsentantskabsmøde

Den 26. maj er der repræsentantskabsmøde med regnskab, bestyrelsesvalg og godkendelse af nye projekter

Af Keld Laursen, adm. direktør. Arkivfoto (kun online)

Repræsentantskabet skal på mødet bl.a. godkende foreningsbestyrelsens beretning for 2015 og boligforeningens og afdelingernes årsregnskaber.

Desuden foreligger der forslag om gennemførelse af tre projekter, nemlig Generationernes Hus på Aarhus Ø, Kasernehospitalet i Valdemarsgade i Aarhus C samt en ny bebyggelse i Tranbjerg.

Desuden er tre medlemmer af foreningsbestyrelsen på valg, nemlig Jesper Pedersen, Troels Bo Lund Knudsen og Maria Kahr Ovesen.

For så vidt angår boligforeningen var foreningens resultat for 2015 et overskud på 669.508 kr., hvilket anses for tilfredsstillende.

17 afdelinger har opnået et overskud og syv afdelinger et underskud, hvoraf det største er på 56.881 kr.

I betragtning af at ingen afdelinger har fået forrentet deres mellemregning, må resultaterne anses som meget tilfredsstillende.

Fra Skræppebladet marts 2016: Repræsentantskabet skal bl.a. godkende ny boligafdeling i det gamle kasernehospital i Valdemarsgade