Havne­husene tager form

Fra efteråret 2014 kan du skrive dig op til en havnebolig

Der har siden offentliggørelse af planerne for Havnehusene været stor interesse for det nye byggeri på havnen. Byggeriet overholder tidsplanerne, og det forventes, at der åbnes for opskrivningerne til boligerne i efteråret 2014, og at indflytning kan begynde foråret 2015.

Havnehusene sætter nye standarder på havnen

Havnehusene betegnes af mange som et af de mest spændende boligprojekter i Aarhus Ø. Boligerne er fordelt med 83 boliger til familier og seniorer (+55), samt 179 ungdomsboligenheder.

Det samlede boligareal er 13.310 m2, hvortil kommer væksthuse oppe på tagene samt P-kælder under byggeriet.

Projektet adskiller sig fra traditionelle almene byggerier, ved at det udformes som en ”by i byen” med udsigt over Århus havn fra alle lejligheder og et stort grønt fælles gårdrum, ligesom det opfylder ”fremtidens energikrav” – både i 2020 og 2025.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-04 Maj

2014-04 Maj side 20