Gellerup.nu og her (juli ’14)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Vi bringer en nyhed: Gellerup bliver i sommerferien vært for den første europæiske cirkusfestival for unge mellem 15 og 25. Over 150 gæster fra ni europæiske lande skal sammen med 50 unge fra Cirkus Tværs arbejde sammen om at vise det bedste fra den ungdommelige cirkus-verden. Det er fra 8. til 13. juli.

Gellerup har en ung kunstner, Aysha Amin, som står bag den ene af Århus Festuges syv plakater. I vores historie med Aysha fortæller hun om at mixe flere kulturer.

Der er en reportage fra grundlovsdagen, herunder en anmeldelse af en plade, skabt af Pearl Cutten fra Søvangen, der leverede et af de stærkeste indslag ved grundlovsfesten.

Så har vi historien om, at det først i september vil blive afgjort, om yderligere to blokke på henholdsvis Bentesvej og Lottesvej skal rives ned for at give plads til ungdomsboliger i en helt ny boligafdeling.

Det er sommer – og derfor også tid for et væld af sommerferieaktiviteter for børn og unge. Der er fodbold, cykling, svømning, leg, sommerskole – og rigtig meget mere.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt