Læserbrev rettet til Rie Møller, Sonnesgården

Læserbrev

Kære Rie
Som beboer i Sonnesgården føler jeg virkelig trang til at tage til genmæle mod dine indsigelser angående asfaltering af det sidste stykke af tilkørselsvejen i Sonnesgården – altså vestdelen.
Du skriver bl.a. i dit læserindlæg i Skræppebladet nr. 05 juni 2015, at du glæder dig over at betragte de grønne områder set fra din altan.

Det glæder sandelig også mig, at vi har en smuk og frodig have, og det bliver der jo ikke rørt ved, vestdelen vedbliver at være grøn. Der er jo KUN tale om en tilkobling til den eksisterende asfalterede kørevej. Det bliver vores smukke have ikke ringere af.

Den nye asfalterede kørevej vil tegne en halvbue i respekt for den eksisterende beplantning, og – set med mine øjne – vil det være en fin kontrast til det grønne.
Alt i alt en fin vej for alle, der på den ene eller anden måde færdes i Sonnesgården. Ren, estetisk, farbar og økonomisk forsvarlig.

Vi skal alle passe på vores jord, er jeg helt enig i, men – altså – set i større perspektiv er der kun tale om et ganske lille stykke asfaltering, som jeg ikke tror, miljøet tager skade af. Og hvad angår regnvandet, kan det jo ikke forblive på vejen, men løber lige så stille af, og på denne måde afgives vand til grundvandet.

Jeg synes ikke på nogen måde, at der kan tales om asfaltformørkning i Sonnesgården.

Venlig hilsen

Anita Roed Frandsen
Sonnesgården
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt