Afd. 1: Ikke den rene idyl i Hans Broges Parken

Afdeling 1 – hans Broges Parken

Problemer i afdeling 1 med ulovlige parkeringer og støj og svineri

Af Inger Bloch

Andetsteds i dette nummer af Skræppebladet kan I læse om, hvordan det er at bo i Hans Broges Parken, som heldigvis stadig er en hyggelig og køn afdeling – om end den er noget gammel og slidt!

Vore gårdmænd holder udearealerne pænt, og de fleste har det rart med de øvrige beboere.
MEN der er altså også nogle problemer; jeg nævner nogle af dem her:

Bænk på Solskrænten fjernet
I Skræppebladets majnummer spurgte Gunhild Weisbjerg i sit læserbrev: ”Er vi blevet nogle grise på Udsigten?” – Og nej: Vi er ikke nogle grise, men der er åbenbart nogle, som er det! Vores hvilebænk på Solskrænten er nu blevet fjernet efter klager fra nogle beboere, der har været generet af svineri og støj omkring bænken.

Det er så sørgeligt, at vi ikke engang kan have en bænk stående, så man kan tage sig et hvil, når man skal op ad bakken!

Det er også trist, at det har været nødvendigt at sætte bomme op ved indkørslerne til brandvejene ved blokkene, blot fordi nogle ikke vil lade være med at parkere ulovligt på brandveje og vendepladser.

Hvor er det ærgerligt, at nogle få beboere ødelægger og besværliggør tilværelsen for os alle!

Mens vi venter på renoveringen
I min blok (blok C) er der flere gange i den senere tid kommet vand på gulvet i kælderen ved kraftigt regnskyl; vandet kommer op gennem gulvet nedefra; man kan godt sige, at deadline for renoveringen er ved at være overskredet!

Ligeledes er der fare for skader i forbindelse med utætte vinduer på Udsigten; heldigvis er udskiftningen af de store vinduer mod gårdhaverne nu gået i gang (uafhængigt af den samlede renovering).

Afdelingsmøde
Husk afdelingsmødet mandag d. 28. september kl. 19.00 i Skovgårdsparkens selskabslokale.

Forhåbentlig kommer der mange beboere til mødet – vi trænger til at få noget orientering om renoveringen og økonomien heri – og måske også at få talt om de problemer, der er.

Desuden er der jo valg til afdelingsbestyrelsen og valg af et medlem til Skræppebladets redaktion, og der er regnskab og budget på dagsordenen. Vi ses!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt