Afd. 14: Vedligehold af udearealer går godt i Borum

Afdeling 14 – Borumtoften

Der er altid fælles arealer, der trænger til en hånd

Gengivet fra boligforeningens referat fra afdelingsmødet
af Kirsten Hermansen
Arkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen)

Afdelingsmødet i Borum blev holdt i afdelingens fælleshus og foruden beboere var der 4 fra administration til stede samt dirigenten Troels Bo Knudsen
Mødet ser ud til at være afviklet i god ro og orden.

Formanden aflagde en beretning med hjælp fra inspektøren og den vedrørte mest arbejdsdage med vedligehold af udearealer, og som en beboer udtrykte det: ”Området er meget pænere end tidligere.

Foreningsbestyrelsen om fremtiden
Troels kunne blandt andet fortælle at BL har meldt ud, at den almene sektor skal ind i den samme form for strømligning som kommunerne, regionerne og uddannelsessystemet. Det kan vi godt klare.

Det betyder, at administrationen skal være effektiv, og vi skal have et godt samarbejde med afdelingerne om at få det gennemført. Kan vi ikke leve op til det, skal driften udliciteres. Det bliver ikke tilfældet for Brabrand Boligforening. Vi vil stadigvæk kunne drive det, så vi ikke bliver ramt af Finansministeriets udmelding om effektiviseringer.

Vi er godt rustet. Det er ikke sagt for at skabe bekymring, kun for at sige, at det der sker ude i resten af samfundet også kommer til de almene boligforeninger.

Regnskab
Gennemgang af indtægter og udgifter med forklaringer til ting som administrationsbidrag og dispositionsfondens rolle. Det er blandt andet i forbindelse med huslejetab og ved renoveringer i afdelingen.

Som beboer har man indflydelse på udgifter som affaldssortering, fælles belysning, at passe godt på sit område og udlejning af fælleslokaler.
Med en huslejeforhøjelse på 1,7% blev det kommende års budget godkendt uden nogen særlige spørgsmål, og forrige års regnskab taget til efterretning.

Valg
Katrine blev genvalgt som formand og Jasmin og Else Lundgaard Madsen blev valgt ind i bestyrelsen
Der var ingen repræsentant til FAS – sektion Nord og heller ingen repræsentant til Skræppebladet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt