Gellerup Museum fejrer seksårs fødselsdag

Museets venner tilbyder rundvisninger og holder åbent i påskeferien

Af Helle Hansen

Gellerup Museum genoptager en tradition med at holde foredragsaftner i den gamle halvfjerdser-stue, når museet onsdag den 30. marts inviterer til foredrag med den kendte lokale klunser Allan Fisker, som vil komme og fortælle om sit fantastiske frivillige livsarbejde med at drive et lille børnehjem i Letland.

Den 30. marts er samtidig det lille museums seksårs fødselsdag, så det bliver fejret med kaffe og kage under foredraget, som det koster 25 kroner at høre. Foredraget begynder kl. 19.

En time tidligere er der generalforsamling i støtteforeningen Gellerup Museums Venner, der består af aktive frivillige, der er med til at holde museet åbent og lave rundvisninger for gæster.

Aktiviteter i påsken
I påskeferien inviterer Gellerup Museums Venner på en gratis spændende rundvisning i Gellerupparken, hvor der sker rigtig mange ting i disse tider. Det foregår tirsdag den 22. marts kl. 15-17 med start i museet på sjette sal i nummer 16 på Gudrunsvej.

Selve museet holder åbent for besøgende med gratis entré 2. påskedag den 28. marts kl. 14-16. Og derudover er der også åbent med gratis entré søndag den 3. april kl. 14-16.
Du kan læse mere om museet på hjemmesiden www.gellerupmuseum.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt