Ny administrationsbygning i udbud

Boligforeningens nye administrationsbygning kommer i udbud som totalentreprise inden sommerferien

Af Lotte Pape

På repræsentantskabsmødet i maj 2015 fik administrationen mandat til at udarbejde et projekt for placering af boligforeningens nye administrationsbygning på en grund på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og den kommende bygade i Gellerup.

Der blev efterfølgende nedsat en styregruppe og hyret en ekstern rådgivergruppe for at udarbejde et byggeprogram. Visionen er at skabe et åbent, imødekommende og aktivt hus. Et hus der sætter boligforeningens beboere i centrum, og som tilbyder de ansatte varierede og inspirerende arbejdsmiljøer, understøtter tværfaglighed og knytter organisationen tættere sammen.

Boligforeningens administration bliver en del af det nye kvarter med ungdomsboliger og private rækkehuse samt kommunens nye kontorhus. Husets endelige udformning bliver dog først afgjort i en kommende totalentreprisekonkurrence.

Fem teams skal konkurrere
Der har været afholdt en række workshops med brugergrupper, og der har været arrangeret en studietur. Flere modeller har været i spil, herunder hvilke og hvor mange funktioner der skal flyttes med over i den nye administrationsbygning.

Status lige nu er, at fem teams er blevet prækvalificeret til at deltage i konkurrencen, som bliver en totalentreprise. Udbudsmaterialet ligger nu klart og bliver udsendt umiddelbart inden sommerferien. Det er planen, at den nye administrationsbygning kan tages i brug i slutningen af 2018/begyndelsen af 2019.