Afd. 11: Odinsgård har kåret årets beboer

Afdeling 11 – Odinsgård

En ny tradition er begyndt

Tekst og foto Lene Olm, afdelingsformand i Odinsgaard

Som et nyt tiltag har bestyrelsen i Odinsgård sat fokus på den sociale kapital i afdelingen og det, som beboere gør for sig selv, men til stor glæde for deres naboer.

Lige siden Martin Lindahl Jensen er flyttet ind i sin ungdomsbolig på 3. sal, har han hver dag fejet foran sin dør og elevatordøren, til stor glæde for afdelingens beboere og gæster.
Se, vi har et problem med duer, og de nyder at sidde på gelænderet ved elevatoren og ved Martins indgang, det er et værre griseri fra dem, men Martin går meget praktisk til værks og indkøbte selv en kost, så han lige kan fikse det hver dag.

Martin Lindahl Jensen hjælper de andre beboerne med at feje.

Martin Lindahl Jensen hjælper de andre beboerne med at feje.

Beboere som Martin er guld værd for vores afdeling, det inspirerer andre beboere. Vi har set flere tiltag i år fra beboere, som løser opgaver i afdelingen helt naturligt. Vi håber, at den udvikling fortsætter til gavn for os andre, da den giver os godt nabo- og fællesskab.

Denne lille pris er den første af mange, og vi i bestyrelsen vil på den måde gerne påskønne beboernes indsats i afdelingen, og i år blev det Martin, vi takker.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt