Trofaste lejere genhuset for en stund

Tage og Else Hansen har snart guldbryllup og satser på også at fejre 50-års jubilæum som beboere i Gellerup

Else og Tage Hansen tager stadig aktivt del i afdelingen som her, hvor de er til afdelingsmøde i Foreningernes Hus.

Ægteparret Else og Tage Hansen kan se frem til snart at fejre deres guldbryllup. Derudover kan de også bryste sig af at være blandt de lejere, der har boet allerlængst tid i Gellerupparken. Parret flyttede nemlig ind i den dengang helt nye afdeling tilbage i august 1971 og har boet i den samme lejlighed på Gudrunsvej lige siden. Det er her, de har boet i størstedelen af deres liv, og det er her, deres børn er vokset op og er fløjet fra reden.

Ser frem til det nye

Det er der nu ikke mange synlige spor af. Se bare på billederne her på siden. Hvor mange kan ved et fraflytningssyn fremvise så pletfri en lejlighed efter så mange års brug? Nej vel… Når Tage og Else er flyttet fra deres lejlighed, er det nu også kun for en stund.

De er nemlig blevet midlertidigt genhuset i forbindelse med renoveringen af deres blok, men kommer tilbage til en klimasikret og moderniseret lejlighed inden for et år. I en blok med en spektakulær portåbning, hvor en af bydelens nye veje går igennem. Det ser de frem til.

I mellemtiden vil de spændt følge ombygningsprocessen på tæt hold fra deres midlertidige lejlighed lidt længere nede ad Gudrunsvej.

Så flot kan et køkken fremstå efter 46 års brug. Tage og Else ser dog frem til en nyrenoveret lejlighed med et nyt, moderne køkken.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2017-03 Maj

2017-03 Maj side 17