Gellerup.nu og her (november ’17)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Download Skræppebladets indstik for Gellerupparken og Toveshøj

Når vi sorterer affald hjemme i køkkenet, så gør vi det ikke kun for vores egen og kommunens skyld – men for vores alles skyld. Vi er en del af det globale samfund, som har brug for at mindske forurening.

Blokambassadørerne ringer på alle dørene i Gellerup med dette budskab – og med praktiske anvisninger. Det skriver vi om i lederen og i en artikel.

Byggeriet i Gellerup ansætter lokale beboere i projekterne. Således er Ahmad Ali kommet med i anlægsarbejdet for byparken. I samme boldgade skriver vi om, at Aarhus Kommune forsøger sig med pop-up-cafeer for at øge jobskabelsen.

Vi har et lille valgtema før kommunalvalget. Gellerup kan mønstre hele ni kandidater, der enten bor eller arbejder i lokalområdet, det er temmelig godt gået. Og så er hele fire valgmøder på vej i Gellerup. Der er altså rig mulighed for at stille gode spørgsmål til kandidaterne.

Gellerup har gennem tiderne produceret mange t-shirts til kampagner og festlige lejligheder. På Gellerup Museum kan du nu læse historierne bag de mange t-shirts.

Se nogle flotte fotos fra Gellerup – de er fra en konkurrence, vi har udskrevet for at få flere følgere på vores instagramprofil Gellerup.nu
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt