Find dit pølsebrød ved at lytte nysgerrigt og tale mindre

Konference om Fælles driftscentre

Fremtiden tilhører de nysgerrige, fastslog Johathan Løw, der var konferencens første oplægsholder. Manden, der tidligere var en af Danmarks bedste badmintonspillere, blev i 2013 kåret som Danmarks bedste leder

Tekst Elsebeth Frederiksen, foto Bo Sigismund

Repræsentantskabet fik gode råd til, hvordan man involverer og skaber resultater: Lyt højere og tal mindre. 

Jonathan Löw

Jonathan Löw

”Det er godt at se ligheder fremfor forskelle, og det kan trænes. Demokrati handler om relationer og respekt, og at det starter med mennesker,” sagde Jonathan, der har rejst jorden rundt og talt med mange ledere og iværksættere.
Det har han skrevet to Guru-bøger om, som er udkommet i flere lande.

Jonathans flyrejse jorden rundt har lært ham tre ting, som er afgørende for at skabe og udvikle. Nybegyndersindet, den barnlige nysgerrighed, er afgørende. Spørgsmål er altid lige så vigtige som svar. Og så er det afgørende, at man er forandringsskabende i stedet for bare at være forandringsparat. Her fik repræsentantskabet en lang række konkrete råd, hvordan man kan gribe det an.
”Vigtigst er dog, at det, man laver, tilfører mening til ens liv. Du skal finde dit eget pølsebrød, det, som driver dig,” lød rådet fra Jonathan Løw.

”Og så skal I huske at gøre jer umage, I skal træne og øve jer. Både når I laver indkaldelsen til beboermødet, skaber rammerne om møder, skriver beretningen og vælger dirigenten. I skal lægge en plan og forberede jeres budskab.”
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt