Fingrene væk fra lejernes penge!

På konferencen blev repræsentantskabet enige om følgende udtalelse som svar på regeringens ghettopakke

Repræsentantskabet for Brabrand Boligforening, Grenå - den 4. marts 2018

Repræsentantskabet for Brabrand Boligforening, Grenå – den 4. marts 2018

Regeringen må tage medansvar
Brabrand Boligforenings repræsentantskab finder det forkert, at regeringen ikke selv tager et medansvar i forbindelse med finansieringen af regeringens udspil ”Ét Danmark uden parallelsamfund”.

De problemer, som over årtier er opstået i nogle af de udsatte boligområder, er et resultat af forfejlede politikker inden for integrations-, bolig-, social- og beskæftigelsespolitik. Derfor er det ikke fair, at beboerne i Danmarks øvrige almene boliger alene skal finansiere de tiltag, som Folketinget beslutter. Ikke mindst fordi beboerne allerede har påtaget sig et betydeligt medansvar for den positive udvikling i Gellerup og Toveshøj!

Landsbyggefondens opsparede midler er betalt af beboerne i de almene boliger. Hensigten er, at Landsbyggefonden kan medfinansiere renoveringer, når boligerne er nedslidte og trænger til renovering for at være tidssvarende.

Men regeringens forslag, som indebærer, at 12 mia. kr. tages af Landsbyggefondens kasse, vil betyde, at renoveringerne i den ældre boligmasse bliver udskudt, fordi regeringen tager beboernes penge i stedet for at bruge af statens midler.

Det er dybt urimeligt, at det alene er beboerne i de almene boliger, som via huslejen skal betale prisen for årtiers forfejlet politik, og det er helt uacceptabelt, at ældre almene boligafdelinger må se tiltrængte renoveringer fortone sig i horisonten, selvom netop de beboere i årevis har indbetalt til Landsbyggefonden for at kunne få adgang til renovering.

Støt underskriftsindsamling på nettet mod det store LBF-tyveri

Regeringen planlægger at ”stjæle” penge fra Landsbyggefonden. Det er penge, regeringen stjæler fra os lejere.

På landsplan kører der på internettet en underskriftskampagne imod ”tyveriet”. Regeringen er nok ligeglad, men de har ikke flertal alene i Folketinget, så underskrifter kan godt påvirke, hvis vi er mange nok.

Hjælp os med at få stoppet regeringens forsøg på at tage vores penge. Skriv under på protesten, og få venner og bekendte til at gøre det samme. 

Søg på: Fingrene væk fra lejernes penge på www.skrivunder.net
(https://www.skrivunder.net/fingrene_vak_fra_lejernes_penge)
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt