8.220 ideer skal få Brabrand og Gellerup til at mødes på kryds og tværs

Fællesrådene i begge ender af postnummeret i 8220 inviterer til event-dag søndag den 6. maj

Tekst Helle Hansen, foto Peter From

DR sendte for to år siden tv-serien ”En vej – To Verdener”, om livet på begge sider af Hejredalsvej, der strækker sig fra Edwin Rahrs Vej ved Bazar Vest ned til rundkørslen ved Rema 1000. Hejredalsvej blev symbolet på adskillelsen mellem de to bydele Gellerup og Brabrand, som begge ligger i postnummeret 8220.

Nu har de to lokale fællesråd, Gellerup og Brabrand-Årslev, taget et initiativ til, at beboerne på de to sider af vejen skal mødes og snakke og lære hinanden at kende.

Fem middagsselskaber
Initiativet, der bliver kaldt ”8.220 ideer, der samler Brabrand – Årslev – Gellerup”, blev allerede skudt i gang i april, hvor de to fællesråd har haft inviteret en række lokale borgere til middagsselskaber med det formål, at de skal lære hinanden at kende. Middagsgæsterne har været udpeget af de to fællesråd. Fælles for de inviterede har været, at de på den ene eller anden måde, er en god repræsentant for 8220.

Event-dag for alle i 8220
Søndag den 6. maj foregår anden etape af initiativet, når der holdes en stor 8.200 Ideer-Eventdag. Her er alle deltagerne i middagsselskaberne inviteret, og derudover er alle andre gode borgere i 8220, som har lyst til at være med, meget velkomne til at være med.

Afhængigt af vejret holdes eventen enten i en stor have i Årslev i solskin eller i Beboerhuset Laden, hvis foråret svigter.

På event-dagen er det planen, at alle, der har ideer til, hvordan der kan skabes aktivitet på tværs af 8220, kan komme frem – det gælder også ideer, som måske er opstået i forbindelse med april måneds middagsselskaber. Håbet er, at det kommer til at pible frem med ideer, og måske ender det med at nå helt op på 8.220 gode ting, som kommer til at ske på kryds og tværs


8.220 Ideer Event-dag

Søndag den 6. maj kl. 13-16

Sted: enten en have i Årslev eller i Laden
Følg med på www.Voresbrabrand.dk
eller www.gellerup.nu


Gellerup Fællesråd generalforsamling

Vær med til at arbejde for godt naboskab i Gellerup og 8220.
Kom til generalforsamling i Gellerup Fællesråd,

tirsdag den 22. maj kl. 19:30.

I E&P Huset, Karen Blixens Boulevard.
Dagsorden ifølge vedtægterne.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt