Mogens Rank fik et anderledes job

Mogens Rank blev ansat til at få struktur i driften – men laver meget mere

Tekst og foto Bo Sigismund

Mogens har nu været ansat i et halvt år, og det har været både nyt, travlt og med et indhold, der blev et andet, end han troede, da han søgte. I mellemtiden rejste to af vores overordnede driftsfolk, og der er indtil nu ikke ansat nye. Men opgaverne består jo!

Hvad tanker har du om din funktion?
”Meningen var, at jeg skulle stå for at indføre en ny struktur i driften. Men der er kommet andet og mere til, og jeg har fået brug for den bredde og viden, jeg har til rådighed,” kommenterer Mogens.

”Jeg har til opgave at fremme effektiviteten og samtidig fastholde kvalitet og arbejdsmiljø. Utryghed er uproduktivt, så det vil i høj grad betyde forenkling af opgaverne og undgå, hvad jeg kalder ”døden i PowerPoint og Excel”. Resultater og gevinster skal nås i det daglige arbejde. Det er her, at udfordringen findes,” mener Mogens.

Mogens Rank brugte Skræppebladet som inspiration, da han søgte jobbet.

Mogens Rank brugte Skræppebladet som inspiration, da han søgte jobbet.

Målet er billigere og mere effektiv service, og servicelederne vil dermed få andre og større opgaver, så den administrative del kan mindskes, og det kan gøres billigere, uden tab af kvalitet.

Mogens er særdeles velkendt med den almene boligsektor.
”Jeg har haft alle driftsfunktioner ud fra en grunduddannelse som elektriker og videreuddannelse som installatør. Så er jeg tidligere brandmand. Sidst var jeg driftschef i en større boligorganisation i Aalborg,” beretter Mogens”og jeg bliver boende i Aalborg, selvom jeg får 120 kilometer til arbejdspladsen”.

Mogens havde lyst til at komme til Århus og fortæller, at han brugte Skræppebladet som kilde, da han søgte stillingen.
Mogens er desuden entusiastisk cyklist. Han har arrangeret flere cyklende velgørenhedsture til Berlin og Bruxelles, der bl.a. er kommet Hjerteforeningen til gode – og ifølge Mogens er det ikke udelukket, at succesen kunne gentages her i Århus.

Efter Skræppebladets deadline, kom det frem, at Mogens Rank havde søgt og fået jobbet som driftschef, efter Niels Hosies afgang. Så nu har han andre, men sikkert lige så spændende arbejdsopgaver.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt