Bootcamp skal sikre fagligheden

Deltagere skal generere viden og ideer

Tekst Ole Bech Jensen, projektchef. Arkivfoto (kun online) af Finn Byrum

Brabrand Boligforening afholder tirsdag den 28.-29. august (efter Skræppebladets deadline, red.) en faglig bootcamp, der skal kaste lys på de faglige sider af en kommende udviklingsplan for Gellerup og Toveshøj. 

Tilbage i efteråret 2017 indledte boligforeningen drøftelser med Aarhus Kommune om en ny udviklingsplan, som skulle stå på skuldrene af den hidtidige plan. Sammen definerede vi temaerne for de kommende drøftelser, i forventningen om at vi sammen med Aarhus Kommune skulle tilvejebringe et kvalificeret grundlag for den kommende udviklingsplan.
Som en konsekvens af byrådets enegang har vi imidlertid besluttet selv at udarbejde en plan. Det skal være en plan, som belyser og besvarer en række af de centrale faglige spørgsmål, og det skal samtidig være en plan, som beboerdemokratiet står bag.

Derfor indleder vi arbejdet med at afholde en faglig bootcamp. Ved bootcampen deltager cirka 30 byudviklere, universitetsfolk, investorer, iværksættere, arkitekter og andre faglige eksperter. Campen afvikles som en 24-timers camp, hvor fokus er på at generere viden og ideer. Ambitionen er at tilvejebringe et grundigt og sagligt fundament for det kommende årtis fortsatte positive udvikling af Gellerup og Toveshøj.

Resultaterne og ideerne fra bootcampen vil indgå i udviklingen af vores plan, som bagefter skal konsolideres i afdelingerne og boligforeningen, således at vi kan fremlægge planen for byrådet, når lovgivningen forventes vedtaget i Folketinget i november måned i år.

Arkivfoto fra Skræppebladet dec 2016 omtale af helhedsplan
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt