Afd. 3: Nyt fra afdelingen

Afdeling 3: Skovgårdsparken

Nye på posterne og meget mere

af Birgit Fuglsang
Som I har kunnet læse i sidste nummer, er afdelingsbestyrelsen i afd. III igen fuldtallig, endda med et redaktionsmedlem i Skræppebladet og suppleant.

Efter beboermødet har der været livlig mødeaktivitet for afdelingsbestyrelsens medlemmer. Først et konstituerende møde, siden møder med medlemmer fra forskellige dele af administrationen vedrørende renoveringen samt ’afdelingens almindelige tilstand’.

Med hensyn til affaldshåndteringen – eller måske snarere den manglende – forsøger vi os i første omgang med let forståelige piktogrammer ved affaldsøerne.

Dernæst har vi udfærdiget en ny ‘opsang’ vedrørende overtrædelser af ordensreglement samt foranlediget registrering af de hunde, der jævnligt antræffes i afdelingen. Og har I ikke allerede fået ovennævnte papirer omdelt, er de på trapperne. I bogstaveligste forstand.

Til slut først den dårlige nyhed: Vi har måttet sige farvel til Hans Christiansen, der er startet i Rødlundparken, og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Og så den gode: Den 1. november kan vi byde vores nye varmemester Lars Ravn velkommen, med håb om at han bliver glad for at arbejde i afd. III.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt