Afd. 4: Aktiviteter frem i lyset

Afdeling 4: gellerupparken

Undersøgelse af behovet for foreningslokaler i Gellerup og Toveshøj


af Helle Hansen

I dag er mørke og kedelige kælderlokalerne under boligblokkene i Gellerup og på Toveshøj nærmest de eneste tilbud til de mange aktiviteter og foreninger, som findes i området. Men i forbindelse med helhedsplanen og lukningen af Nordgårdskolen åbner der sig måske en mulighed for at få aktiviteterne op over jorden op i lyset – i første omgang på skolen – men på længere sigt er der også tanker om et nyt foreningernes hus midt i Gellerup.

Spørger foreninger
I forbindelse med helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj har Brabrand Boligforenings ad hoc-udvalg sat sig for at finde ud af, hvor stort behovet for foreningslokaler er i Gellerupområdet.
Ad hoc-udvalget er derfor i gang med at tage kontakt til alle kulturelle foreninger og idrætsforeninger, der udspringer fra Gellerup og Toveshøj.

I første omgang vil der blive sendt brev rundt til alle de foreninger, som allerede i dag har aktiviteter i kælderrum i Gellerup og på Toveshøj, men også andre foreninger vil blive spurgt om deres ønsker til lokaler, hvor foreninger kan gennemføre deres aktiviteter.

Foreningerne vil blive bedt om at oplyse medlemstal, samt hvilken form for aktiviteter, der er brug for, kan finde sted i lokalet. Samtidig skal foreningerne oplyse, hvor ofte de forventer at benytte et eventuelt foreningslokale og endelig skal de fortæller, om foreningen er indstillet på at betale husleje for at bruge et lokale.

Der holdes et møde onsdag den 12. marts kl. 16.30 i beboerhuset Yggdrasil. Hertil inviteres foreninger, der er interesseret i at høre nærmere om muligheden for at få nye foreningslokaler.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt