Afd. 5: Nyt fra afdelingen

Afdeling 5: Toveshøj

Forbedringer for de magelige og aktive med bænke og mål

af Troels Bo Knudsen

Nye bænke på Toveshøj
Så er der kommet nye bænke i afdeling 5, Toveshøj. I første omgang er der tale om 10 bænke, men der vil snart komme flere til. Bænkene er sorte og er lavet af genbrugsplastic, hvilket både betyder at de er meget tunge og samtidig solide.
Bænkene er fordelt i hele området, og passer godt ind i omgivelserne. De er købt for at afløse de gamle og efterhånden meget slidte træbænke, som ellers har været almindelige i området.

Nye fodboldmål på boldbanen på Toveshøj
Fodboldbanen foran Laden på Edwin Rahrsvej har fået nye mål. De gamle mål var gået i stykker, og da mange unge i området bruger fodboldbanen hver eneste dag, bestemte afdelingsbestyrelsen sig for at det var nødvendigt at indkøbe nye mål. Dermed skulle faciliteterne på banen gerne være i brugbar stand.
Det er vigtigt, at der mulighed for konstruktive aktiviteter i området, og fodbold er en af de aktiviteter, som er med til at skabe liv og glæde i området. Derfor overvejer bestyrelsen også, om der skal investeres i f.eks. belysning, så banen kan anvendes i flere af døgnets timer.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt