Vinder i Skræppebladets jubilæums-konkurrence

Fortællinger i et fotografi

af Ulrik Ricco Hansen. Foto af Rikke Rybak Shrestha

I anledning af Brabrand Boligforenings 60-års-jubilæum har Skræppebladet året igennem afholdt en fotokonkurrence, hvor vi efterlyste både nutidige og historiske billeder fra livet i boligforeningen.
Jubilæumsåret, der startede den 29. april sidste år, synger på sidste vers og vinderen af konkurrencen er fundet.

Se flere fotos
Tak til alle deltagere i konkurrencen, vi vil helt sikkert følge op med en ny konkurrence senere.
En del af de konkurrende fotos har været bragt i Skræppebladet i løbet af året og kan nu ses på Skræppebladets hjemmeside.

Verdens navle

Rikke Rybak Shrestha har fotograferet ”En forårsdag i verdens navle”, som hun kalder billedet fra Gudrunsvej 24. Fortællingen i billedet har været afgørende for dommerpanelet – her er den lille historie i den store, og her vises dagliglivet.

Tørresnoren med de farvede tekstiler understreger lethed, glæde og en hel del ord der begynder med ”multi-”. Farverigt og forskelligt men alligevel lidt ens og på samme snor.
Det nysgerrige barn er livsbekræftende og nysgerrig efter det, der spirer og gror. Der er liv og fred i området med børn, der i baggrunden cykler og leger, mens en tilsløret kvinde går forbi. Dette er ikke boligforeningen, som medierne viser det, når de typisk viser facaden af en betonblok med paraboler i gråvejr. Dette er livsglæde og solskin.
Rikke Rybak modtager et gavekort på 200,- kr.

Du kan nå det endnu
Ligger du selv inde med fotos, eller har du bare fotograferet noget flot, vedkommende eller interessant, så send dine fotos til redaktionen sammen med en tekst om, hvad der er på billederne.
Er det bare en smule relevant for beboerne i Brabrand Boligforening, så finder vi nok spalteplads til at vise dine gode ”skud”, selvom konkurrencen er forbi.

– – – – – – –

Herunder kan du se nogle af billederne fra konkurrencen i tilfældig rækkefølge.

Foto af konkurrencedeltagere
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt