Afd. 4: Oprydning på terrasser i stueetager og ned med altangardinerne

Afdeling 4: Gellerupparken

Gellerupparken vil have beboerne til at rydde op på stue-terrasserne inden 1. juni

af Sebastian Adorján Dyhr

”Nogle steder ligner terrasserne det rene slum. Og det er direkte en overtrædelse af vores ordensregler, at nogle beboer har banket brædder, net og hegn op på ydersiden af terrasse-afskærmningen,” siger afdelingsformand Helle Hansen og tilføjer, at mange af de store altangardiner, som nogle beboer har sat op yderst på stuealtanerne, også er forbudt ifølge ordensreglerne.

Afdelingsbestyrelsen vil nu have ryddet op. Og sammen med driftsafdelingen iværksættes i maj en kampagne, som skal få beboerne til at rydde op inden 1. juni.

”Hvis ikke beboerne selv kan klare det inden 1. juni. Så må driften gå ind og bringe forholdene i orden på beboernes regning,” fortæller Helle Hansen, som dog har en idé om hjælp til de beboere, som har brug for det.

”Lørdag den 23. maj kommer der hundredvis af frivillige unge for at hjælpe med at gøre rent i Gellerup. Så gæler det bare om, at de beboere, som har problemer med svineri på deres terrasser beder de unge om hjælp. Man kan læse mere på www.actevent.dk,” siger afdelingsformanden.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt