Afd. 19: Fællesspisning med pinsegrill var en succes

Afdeling 19: Bronzealdervænget

Pinse-sol og udendørs hygge lokkede mange til

tekst og foto af Ulrik Ricco Hansen

Der var dækket op med solskin, store smil og lækker grillmad, da afdelingsbestyrelsen for Bronzealdervænget den 29. maj holdt fællesspisning i det fri. Flere bænke var sat sammen foran de store gule bygninger, hvor der udelukkende er ungdomsboliger – 121 i alt.

Bronzealdervænget grillede sig til storhygge på en udendørs fredag op til pinse.

Bronzealdervænget grillede sig til storhygge på en udendørs fredag op til pinse.

Fredagen, der var starten på pinsen, havde lokket mange beboere ud i solen for at nyde mad og samvær med de andre unge beboere.
Fællesspisning er en af de faste aktiviteter i afdelingen, men det har knebet med at få den nødvendige tilslutning her i foråret, så både formand Maria Degn og de øvrige afdelingsbestyrelsesmedlemmer havde det helt store smil fremme, da Skræppebladets redaktionsmedlem tilfældigvis kom forbi med et kamera i rygsækken.

Det er åbenbart sol og sommer, der er smøremidlet for at få aktiviteterne til at rulle. I hvert fald var der sidste år god brug af afdelingens beachvolleybane, og den sandfyldte bane har også inden pinse været i brug flere gange. Nu håber beboerne, at der kan blive faste stolper, så det bliver meget lettere at sætte net og gøre klar til en gang sommerbold i sandet.

urh-bronzealdervaenget-pinse-spisning-2

urh-bronzealdervaenget-pinse-spisning-4
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt