Job hos Brabrand Boligforening: Pioner

Benhård projektleder lægger grundstenene til foreningernes hus i Gellerup

Klik på billedet for at se jobannoncen i stor størrelse

Job hos BB

Pioner
Brabrand Boligforening søger benhård projektleder som skal lægge grundstenene til foreningernes hus i Gellerup

Uddannelsesguide/konsulent
Projektet “Unge- og forældrerådgivning om uddannelse og arbejde” søger en fuldtids udannelsesguide/konsulent eller 2 uddannelsesguider/konsulenter på deltid.

Om projektet
Projektet implementeres af Vejledningscentret for uddannelse og arbejde ved Brabrand Boligforening. Centret ligger midt i Gellerupparken og er en del af områdets helhedsplan. Projektet er et utraditionelt tilbud baseret på helhedsorienteret og individuel vejledning med henblik på at få flere til at tage en uddannelse, flere til at vælge bredere mellem uddannelser, flere til at gennemføre og afslutte uddannelse og derefter finde sin plads på arbejdsmarkedet. Projektet er støttet af Brabrand Boligforening, Landsbyggefonden, Århus Kommune og Integrationsministeriet.

Jobbeskrivelse:
Vejledning til unge om uddannelse
Hjælpe de unge med fritidsjob, job og skrivning af CV og jobansøgning
Opsøgende arbejde
Give unge og forældre indsigt i uddannelsessystem/arbejdsmarked i samarbejde med Ungdoms Uddannelsesvejledning i Århus, uddannelsesinstitutioner og skoler.
Bindeled mellem unge og uddannelsessted/arbejdsplads

Kvalifikationer:
Indsigt i gruppen af flygtninge/indvandrere
Gode kommunikationsevner
Bredt kendskab til erhvervs-, samfunds- og uddannelsesforhold
Arbejde både selvstændigt og i team

Stillingen udløber med udgangen af juni 2010. Der er planer om at søge forlængelse af projektet. Ansættelse snarest muligt.
For yderligere oplysninger kontakt: Projektleder Ahmad El Ahmad på tlf. 86 25 61 85 eller 28 34 25 48
Ansøgningsfrist d. 14. september. Send ansøgning på mail til Bente Ryolf bery@bbbo.dk eller pr. brev til Brabrand Boligforening, Gudrunsvej 10 A, 8220 Brabrand