Bokseklub har fået sponsorer

Brabrand Bokseklubs talentfulde boksere får opbakning fra Bazar Vest og Netto

af Helle Hansen – foto af Søren Kjeldgaard

Selv om det er efterårsferie, bliver der gået til den i træningslokalet hos Brabrand Bokseklub på Tovshøjskolen. Boksetræner Jan Thilemann og Brian Iversen sørger for, at de unge boksetalenter holder pulsen høj, mens de bliver sendt rundt i ringen, hvor træningen foregår.
Efter næsten seks år i eksil under små forhold i Gellerup Badet er Jan Theileman og hans boksere tilbage på Tovshøjskolen, hvor træningsfaciliteterne er meget bedre. Og klubben har også fået sit eget klublokale, som netop har fået malet vægge og nu skal til at indrettes, så bokserne kan sidde og snakke taktik og hygge sig, når handskerne er lagt på hylden.

Med sponsorerne i ryggen er Brabrand Bokseklub klar til at gå i ringen.  Fra venstre Ahmad Ibrahim, Jan Theilemann, Nadia Helmy Ahmed, Brian Iversen og Mohammad Sadik.

Med sponsorerne i ryggen er Brabrand Bokseklub klar til at gå i ringen. Fra venstre Ahmad Ibrahim, Jan Theilemann, Nadia Helmy Ahmed, Brian Iversen og Mohammad Sadik.

Træning hver dag
I efterårsferien er træningen flyttet til midt på dagen, og det betyder træning hver dag, hvis man er en seriøs bokser, hvilket rigtig mange af bokserne i Brabrand Bokseklub er. For tiden har klubben fem regerende danske mestre og seks jyske mestre.
Da Skræppebladet er på besøg i bokselokalet, er det den danske mester i bantamvægt Mohammad Sadik, 17 år, som er i gang med træningen sammen med Nadia Helmy Ahmed, 24, der er klubbens kvindelig boksetræner. Hun har bokset i klubben i de sidste fem år og stiller op i fjervægt.
14-årige Ahmad Ibrahim er gået i ringen med Jan. Ahmad er letvægter og forholdsvis nybegynder, da det er kun et år siden, at han tog handskerne på. Men nu siger Jan, at han snart skal i kamp, muligvis allerede ved Hancock-stævnet i Skive midt i november.

Sponsorstøtte til tøj
Dette efterår er bokserne i Brabrand Bokseklub ekstra godt klædt på til opgaven, for det er nemlig lykkedes klubben at lave en sponsoraftale med Netto og Bazar Vest, som blandt andet har været med til at sponsere det tøj, som bokserne stiller op til kamp i.
”Vi er rigtig glade for, at vi har fået hjælp til klubben, og det er dejligt, at bokserne oplever opbakning fra lokal samfundet, ”siger Nina Prinds, der er i dag er formand for Brabrand Bokseklub. Hun sidder desuden i JABU’s bestyrelse (Jydsk Amatør Bokse Union, red.).

Pigetræning et hit
Brabrand Bokseklub er ikke kun for drenge og mænd, piger har også adgang. I samarbejde med Ungdomsskolen tilbyder bokseklubben træning for piger tre gange om ugen, hvor Nadia får pigerne til at få sved på panden.
”Vi har efterhånden fået en del piger i gang, men vi har stadig plads til mange flere. Det er primært for motionen skyld, at pigerne kommer til træning. Man behøver ikke skulle bokse rigtige kampe for at træne hos os,” fortæller Nadia.
For drengene er der træning hver eneste dag året rundt fra mandag til fredag og også lørdag og søndag.
Alle har råd til at bokse i Brabrand Bokseklub. Det koster 50 kroner om måneden, hvis man er under 18 år og 75 kroner om måneden for boksere over 18 år.

BBK’s træningstider på Tovshøjskolen
Drenge og mænd : Mandag til fredag kl. 17-19 og lørdag og søndag kl. 12-14
Piger og kvinder: Tirsdag og onsdag kl. 15-17 og søndag kl. 14.30-16.30

Yderligere oplysninger på
www.brabrand-bk.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt