Bokseklub har fået sponsorer

Brabrand Bokseklubs talentfulde boksere får opbakning fra Bazar Vest og Netto

Selv om det er efterårsferie, bliver der gået til den i træningslokalet hos Brabrand Bokseklub på Tovshøjskolen. Boksetræner Jan Thilemann og Brian Iversen sørger for, at de unge boksetalenter holder pulsen høj, mens de bliver sendt rundt i ringen, hvor træningen foregår.
Efter næsten seks år i eksil under små forhold i Gellerup Badet er Jan Theileman og hans boksere tilbage på Tovshøjskolen, hvor træningsfaciliteterne er meget bedre. Og klubben har også fået sit eget klublokale, som netop har fået malet vægge og nu skal til at indrettes, så bokserne kan sidde og snakke taktik og hygge sig, når handskerne er lagt på hylden.

Med sponsorerne i ryggen er Brabrand Bokseklub klar til at gå i ringen. Fra venstre Ahmad Ibrahim, Jan Theilemann, Nadia Helmy Ahmed, Brian Iversen og Mohammad Sadik.

Træning hver dag

I efterårsferien er træningen flyttet til midt på dagen, og det betyder træning hver dag, hvis man er en seriøs bokser, hvilket rigtig mange af bokserne i Brabrand Bokseklub er. For tiden har klubben fem regerende danske mestre og seks jyske mestre.
Da Skræppebladet er på besøg i bokselokalet, er det den danske mester i bantamvægt Mohammad Sadik, 17 år, som er i gang med træningen sammen med Nadia Helmy Ahmed, 24, der er klubbens kvindelig boksetræner. Hun har bokset i klubben i de sidste fem år og stiller op i fjervægt.
14-årige Ahmad Ibrahim er gået i ringen med Jan. Ahmad er letvægter og forholdsvis nybegynder, da det er kun et år siden, at han tog handskerne på. Men nu siger Jan, at han snart skal i kamp, muligvis allerede ved Hancock-stævnet i Skive midt i november.

Sponsorstøtte til tøj

Dette efterår er bokserne i Brabrand Bokseklub ekstra godt klædt på til opgaven, for det er nemlig lykkedes klubben at lave en sponsoraftale med Netto og Bazar Vest, som blandt andet har været med til at sponsere det tøj, som bokserne stiller op til kamp i.
”Vi er rigtig glade for, at vi har fået hjælp til klubben, og det er dejligt, at bokserne oplever opbakning fra lokal samfundet, ”siger Nina Prinds, der er i dag er formand for Brabrand Bokseklub. Hun sidder desuden i JABU’s bestyrelse (Jydsk Amatør Bokse Union, red.).

Pigetræning et hit

Brabrand Bokseklub er ikke kun for drenge og mænd, piger har også adgang. I samarbejde med Ungdomsskolen tilbyder bokseklubben træning for piger tre gange om ugen, hvor Nadia får pigerne til at få sved på panden.
”Vi har efterhånden fået en del piger i gang, men vi har stadig plads til mange flere. Det er primært for motionen skyld, at pigerne kommer til træning. Man behøver ikke skulle bokse rigtige kampe for at træne hos os,” fortæller Nadia.
For drengene er der træning hver eneste dag året rundt fra mandag til fredag og også lørdag og søndag.
Alle har råd til at bokse i Brabrand Bokseklub. Det koster 50 kroner om måneden, hvis man er under 18 år og 75 kroner om måneden for boksere over 18 år.

BBK’s træningstider på Tovshøjskolen

Drenge og mænd : Mandag til fredag kl. 17-19 og lørdag og søndag kl. 12-14
Piger og kvinder: Tirsdag og onsdag kl. 15-17 og søndag kl. 14.30-16.30

Yderligere oplysninger på
www.brabrand-bk.dk

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2009-09 November

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2009-09 November
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2009-09 November

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data