Westcity: Magasin for vestbyens unge

Westcity-journalister udgiver i april et trykt magasin. Magasinet er blevet uddelt sammen med skræppebladet i Gellerup, Toveshøj, Søvangen og Skovgårdsparken

af Lene Arentsen

Skræppebladet har tidligere udgivet artikler skrevet af westcity-jouralister. Nu er de unge journalisterne gået skridtet videre og har udarbejdet deres eget magasin.

I marts måned knoklede westcity-journalister med interviews, fotografering og artikelskrivning. Deres arbejde er mundet ud i et farverigt magasin, som du har fået med posten, hvis du bor i Gellerupområdet

For unge af unge
Westcity-journalisterne er elever fra Tovshøjsskolen, som går i 7., 8. og 9. klasse. Deres mission er at fortælle interessante historier fra deres lokalområde til deres jævnaldrende. De har derfor gennemgået et journalistkursus, hvor de har lært at interviewe og dernæst omskrive interviewene til spændende historier.

Som en del af deres kursus har de lavet indhold til et ungdomsmagasin til vestbyens unge. Hvis du ikke har fået magasinet med posten, kan du finde alle artikler på www.westcity.dk.

Helhedsplan og meget mere
Magasinet indeholder flere artikler om den lokale helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj. Westcity-journalisterne stillede bl.a. borgmester Nicolai Wammen spørgsmålet: ”Vil du så flytte til Gellerup, når helhedsplanen er gennemført?”. Svaret på spørgsmålet kan du finde i magasinet. Journalisterne har også gjort tre unge til byggekonger og givet dem en fiktiv million til at bygge nye ting i Gellerup for.

Du kan også læse om to rapperes oplevelser med hip hop-kulturen, og du kan få afkræftet et par fordomme i artiklen ’Vidste du at … ´.

Kom med din mening
Westcity-journalisterne håber, at du vil kigge i bladet og læse artiklerne. Har du kommentarer til artikler, ris eller ros til magasinet, så deltag i debatten på westcity.dk (Du finder debatten i huset ’Cafeen’ under emnet ’Westcity’)

Skulle du være interesseret i det nævnte magasins artikler, men bo uden for området, kan du finde artiklerne på hjemmesiden westcity.dk
/red.Del eller print denne side:   
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt