Westcity: Magasin for vestbyens unge

Westcity-journalister udgiver i april et trykt magasin. Magasinet er blevet uddelt sammen med skræppebladet i Gellerup, Toveshøj, Søvangen og Skovgårdsparken

Skræppebladet har tidligere udgivet artikler skrevet af westcity-jouralister. Nu er de unge journalisterne gået skridtet videre og har udarbejdet deres eget magasin.

I marts måned knoklede westcity-journalister med interviews, fotografering og artikelskrivning. Deres arbejde er mundet ud i et farverigt magasin, som du har fået med posten, hvis du bor i Gellerupområdet

For unge af unge

Westcity-journalisterne er elever fra Tovshøjsskolen, som går i 7., 8. og 9. klasse. Deres mission er at fortælle interessante historier fra deres lokalområde til deres jævnaldrende. De har derfor gennemgået et journalistkursus, hvor de har lært at interviewe og dernæst omskrive interviewene til spændende historier.

Som en del af deres kursus har de lavet indhold til et ungdomsmagasin til vestbyens unge. Hvis du ikke har fået magasinet med posten, kan du finde alle artikler på www.westcity.dk.

Helhedsplan og meget mere

Magasinet indeholder flere artikler om den lokale helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj. Westcity-journalisterne stillede bl.a. borgmester Nicolai Wammen spørgsmålet: ”Vil du så flytte til Gellerup, når helhedsplanen er gennemført?”. Svaret på spørgsmålet kan du finde i magasinet. Journalisterne har også gjort tre unge til byggekonger og givet dem en fiktiv million til at bygge nye ting i Gellerup for.

Du kan også læse om to rapperes oplevelser med hip hop-kulturen, og du kan få afkræftet et par fordomme i artiklen ’Vidste du at … ´.

Kom med din mening

Westcity-journalisterne håber, at du vil kigge i bladet og læse artiklerne. Har du kommentarer til artikler, ris eller ros til magasinet, så deltag i debatten på westcity.dk (Du finder debatten i huset ’Cafeen’ under emnet ’Westcity’)

Skulle du være interesseret i det nævnte magasins artikler, men bo uden for området, kan du finde artiklerne på hjemmesiden westcity.dk
/red.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2010-04 Maj

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2010-04 Maj side 11
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2010-04 Maj

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data